Top 10 lista venčanica za maj 2021.

Ne morate da pregledate stotine venčanica iz naše ODIVA Wedding Dresses ponude, dovoljno je da prođete našu TOP listu od 10 modela za maj mesec i pronađete svog favorita i već ste korak bliže svojoj venčanici iz snova!

Drage buduće mlade, čestitamo od srca na veridbi i budućem venčanju! Zato smo se potrudili da vam ove vesti dodatno ulepšamo i olakšamo izbor venčanice koja je najlepši zadatak svake mlade! Naime, naša mesečna top lista venčanica sačinjena je od 10 najrazličitijih modela venčanica koje izdvajamo iz naše ponude od nekoliko stotina modela kako biste odabrali svog favorita i prišli korak bliže svojoj savršenoj venčanici.

Svi znamo da je maj mesec jedan od omiljenih meseci za venčanja mlada i mladoženja kod nas. Prolećno venčanje, kada su temperature ni niske ni previsoke zaista jeste savršeno godišnje doba. Posebno, ukoliko se odlučite za slavlje na otvorenom, što u skladu sa merama ide u vašu korist, onda ćete uživati kako u vremenu tako i mirisima procvetalog drveća i cveća. Ukoliko vam nedostaje inspiracije za venčanje na otvorenom, pogledajte i pročitajte OVDE tekst koji će probuditi vašu maštu i dati vam nekoliko ideja.

Svakako je venčanica najvažnija stavka, zato predlažemo da pogledate našu top 10 listu i odaberete onu koja vam se najviše dopada. Ukoliko je to ljubav na prvi pogled, čestitamo! Sve što treba da uradite jeste da zakažete svoj termin probe venčanice i uverite se kako uživo izgleda model koji je osvojio vaše srce! Ukoliko želite da pogledate i probate nekoliko sličnih modela, ne brinite, samo sačuvajte fotografiju, a mi ćemo izdvojiti nekoliko srodnih modela dok zajedno na probi venčanice ne budemo došli do one koja je stvorena baš za vas!

TOP 10 lista venčanica za maj je pred vama!