Samo za najhrabrije mlade – kombinezon umesto venčanice!

Svetski trend koji su prihvatile mlade širom sveta došao je i kod nas! Da li biste vi nosili  kombinezon umesto venčanice na svom venčanju?

Oduševljeni smo što se novi trend pojavio širom sveta, ali još više što je došao i kod nas! Naime, hrabre mlade rešile su da nose pantalone na svom venčanju i to u vidu kombinezona! Na samom početku moramo da kažemo da ovi kombinezoni za mlade nisu ništa manje elegantni od najelegantnijih venčanica, što ćete videti već na prvi pogled na slikama ispred vas!

Ukoliko razmišljate da ponesete kombinezon umesto venčanice na venčanju, zakažite svoj termin probe i uverite se kako vama stoje ovi neverovatni modeli! Ukoliko ste pak odabrali svoju venčanicu iz snova, neka jedan od ovih kombinezona bude vaš drugi izbor umesto svečane haljine ili druge venčanice. Kada se presvučete u drugoj polovini vašeg venčanja, zasigurno ćete zaseniti svoje goste, ali i svoju jaču polovinu nekim od ova tri kombinezona iz naše ponude!

Atelier Pronovias – Cassidy

Cassidy je model kombinezona čiji gornji deo krase otvorena leđa i dugi rukavi. Ceo je izrađen od glamurozne čipke po kojoj su ručno izvezeni biseri. Ukoliko želite da budete jedinstveni, ovo je pravi model za vaše venčanje. Ima dugi šlep koji može da se skine u svakom željenom trenutku.

Calla Blanche – Laura

Laura je model koji je izrađen od dva separatna dela. Gornji deo čini bodi optočen kristalima koji ima duboki V-izrez dekoltea i illusion otvoreni izrez na leđima. Donji deo su pantalone izrađene od krepa koji ovaj model čini udobnim i prijatnim.

Angellina by Jelena Eraković – Iva A

Iva A kombinezon izrađen je od transparentnog materijala sa floralnim aplikacijama u srebrnoj i plavoj metalik boji. V-izrez nalazi se spreda i na leđima, a lepršavi perjani detalji daju na dinamici i posebnoj eleganciji ovom modelu, pogotovo dok hodate.

 

Koji kombinezon biste vi odabrali?