PET venčanica koje na najlepši način otkrivaju ramena

Venčanice sa spuštenim ramenima stvorene su za romantične mlade i mlade sa stilom! Pogledajte najlepše modele venčanica koje laskaju vašim ramenima!

Proleće i leto su idealna godišnja doba ukoliko želite venčanicu koja delikatno otkriva neke delove tela, pa tako u ovom periodu dolaze u obzir kratke venčanice, one sa otkrivenim leđima, dubokim dekolteom, sa tankim bretelama ili one koje naše mlade posebno obožavaju poslednjih godina, a koje otkrivaju ramena!

Mlade širom sveta, ali i kod nas, biraju modele sa spuštenim ramenima, zato što oni na veoma romantičan i delikatan način otkrivaju ne samo ramena već i vrat, dekolte i deo leđa, što dodatno skreće pažnju na lice mlade.

U ODIVA Wedding Dresses salonima nalazi se nekoliko desetina najrazličitijih modela venčanica sa spuštenim ramenima, a na vama je da zakažete svoj termin probe venčanice i pronađete svoj idealan kroj.

Danas izdvajamo top pet venčanica koje otkrivaju ramena na najlepši način! Da li je jedna od njih vaša buduća venčanica, ona koja će vas odvesti do oltara?