Novo lice čipkane venčanice

Čipkane venčanice nikada, ali nikada ne izlaze iz mode, a postaju sve lepše i lepše! Ovo su najlepše!

Mnoge mlade imaju želju da na svom venčanju nose venčanicu bezvremenog stila kako bi njihov izgled i za deset godina bio jednako savršen i lep baš kao na dan kada su se udavale. Da ovo nije nimalo lak zadatak, zna svako ko voli modu ili se njom bavi, a pogotovo je to izazovan zadatak za nas koji smo u čarobnom svetu venčanica svakog dana! Ali imamo rešenje!

Tajna bezvremenog stila krije se u analizi venčanica od pre deset, 20, 30 i 50 godina, a te iste venčanice i danas ostavljaju bez daha! Ispostavilo se da su sve te bezvremene venčanice one sa čipkom! Jer čuvena, ženstvena i elegantna čipka nikada ne izlazi iz mode! Naprotiv, čipkane venčanice vaših mama, baka i prabaka jednako mogu biti lepe i danas! Zato kada danas birate svoju venčanicu, razmišljate o tome da bi možda vaša ćerka ili nećaka mogla da poželi baš model koji vi nosite na venčanju! Zbog toga Odiva Wedding Dresses saloni sa velikom pažnjom prave izbor najlepših venčanica najvećih svetski poznatih brendova čiji ekskluzivitet garantuje kvalitet materijala i neponovljiv kroj.

Posebna stvar kod čipke, iako ona nikada ne izlazi iz mode, jeste što je poslednjih godina, zaključno sa ovom, 2020, ona lepša nego ikada. Tehnologija materijala, sati ručnog rada i savršeni krojevi učinili su da novi modeli čipkanih venčanica izgledaju bolje, zavodljivije i savršenije nego ikada pre!

Pred vama je najuži izbor venčanica sa čipkom iz naših salona, a na lutkama naših radnji i vešalicama čeka vas još nekoliko stotina čipkanih modela među kojima je i ona prava – vaša! Zakažite svoj termin probe i upoznajte svoju venčanicu iz snova – od čipke!