NOVA kolekcija venčanica 2022. je stigla!

Ako je vaše venčanje ove godine, imamo venčanicu za vas! Ona prava, baš vaša venčanica krije se među nekoliko stotina različitih modela u ODIVA Wedding Dresses salonima!

Drage naše buduće mlade, da li ste spremne za novu kolekciju venčanica koja je upravo stigla u naše salone? Mi smo s nestrpljenjem čekali nove modele i sada sa osmehom na licu čekamo da podelimo sa vama novitete različitih svetskih brendova venčanica, a ta ekskluziva čeka vas u našim salonima! Pažljivo smo birali različite modele i zamišljali kako će tokom ove 2022. godine svaki od njih uveličati vaš veliki dan – dan venčanja! U našoj bogatoj ponudi nalaze se modeli za mlade koje traže visoku eleganciju, za one koje žele da mladoženja sa oduševljenjem gleda samo u njih na dan venčanja kao prvog dana, za one hrabre koje smelo pokazuju svoju ženstvenost, za one romantične koje biraju čipkane modele i floralne elemente, za one koje žele da naglase obline i one koje žele da igraju celu noć sa svojim gostima u udobnoj venčanici. Zato što je svaka od vas posebna, jedinstvena i drugačija, biramo modele venčanica koje odgovaraju važim drugačijim željama, stilovima, snovima i potrebama, ali i građi tela.

 

Vreme je da zakoračimo u novu kolekciju venčanica koja je pred vama, zato vas pozivamo da zavirite u galeriju i naglašavamo da su ovo samo neki od novih modela. Cela kolekcija za 2022. godinu vas čeka u ODIVA Wedding Dresses salonima. Zato vas pozivamo da zakažete svoj termin probe i pronađete venčanicu koja je stvorena baš za vas!