Najlepši make-up za zimske mlade

Zima je odlično godišnje doba za razne stvari, a šminka je definitivno jedna od njih jer ne morate da brinete da će vam se slojevi pudera ili maskara istopiti sa lica. Svaki potez četkicom ostaje na svom mestu, na vama je samo da odaberete predlog po vašoj meri i stavite širok osmeh

 

Analizirali smo velike svetske make-up trendove koje nam predlažu dizajneri i profesionalni šminkeri za sezonu koja je pred nama. Ako je vaše venčanje tokom ovih hladnijih meseci, imate sreće jer ne morate da brinete da li će vam se slojevi šminke slivati sa lica, već možete sigurno da se smešite ne razmišljajući da nešto morate neprestano da popravljate, a što je slučaj tokom leta. Suvišan sjaj na licu, razmazan karmin, umrljana maskara nisu vaša briga, na vama je samo da uživate u svakom trenutku jer će svaki vaš potez ili potez vašeg šminkera ostati na svom mestu.

 

 

 

 

 

Verujemo da već znate redosled, ali nije naodmet da ponovimo da pre svega ide odabir one prave, venčanice iz snova, a tek zatim šminka i frizura. Ukoliko niste odabrali svoju savršenu venčanicu koja će vas učiniti mladom već na prvi pogled, tokom prve probe, pozivamo vas da zakažete svoj termin i od nekoliko stotina modela iz našeg velikog asortimana najrazličitijih venčanica pronađete baš onu koja je stvorena baš za vas. Znaćete to čim se pogledate u ogledalo tokom probe. To je onaj osećaj koji liči na ljubav na prvi pogled, kada znate i osećate da je baš ona, ona prava!
Ako ste to već obavili i presrećni ste što ste pronašli svoju idealnu venčanicu, vreme je za šminku! Hajde da se inspirišemo.

 

 

 

 

 

 

 

Kroz galeriju fotografija zabeleženih bekstejdžu, između revija velikih modnih brendova za venčanice, pređite pogledom sve nove trendove i odaberite baš onaj koji će upotpuniti vaš izgled na dan venčanja i učiniti da zablistate u punom sjaju. Da li ćete odabrati naglašene trepavice, popularan mačkasti ajlajner, vatren crveni karmin ili jednostavan izgled koji naglašava vašu prirodnu lepotu, izbor je samo vaš! Mi smo tu da vas inspirišemo, zato, počinjemo odmah!