Najlepše venčanice za venčanje na pesku ili travi

Ukoliko vam oduvek zastaje dah kada vidite bosonoge mlade kako hodaju ka oltaru negde na obali reke, jezera ili mora, u prekrasnom vrtu ili pored bazena, imamo venčanicu za vas!

 

Mnoge mlade sanjaju da se venčaju dok hodaju po pesku gledajući u reku, jezero ili okean, a Srbija nudi pregršt mogućnosti (izuzev mora i okeana) da taj san postane java. Bilo da je reč o nekoj obali ili prelepom vrtu bogatom zelenilom, venčanje na otvorenom je tokom leta uvek nešto posebno, kako za mladence tako i za sve goste.

Pre nego što dođe na red zvezdano nebo pod kojim plešete sa svojim izabranikom, dok se na podijumu za igru zabavljaju svi gosti uz miris letnjeg cveća i osvežavajućeg pića, najpre vam treba venčanica u kojoj ćete reći svoje čuveno, jasno i glasno DA! Pregledali smo svih nekoliko stotina venčanica iz Odiva Wedding Dresses ponude i izdvojili one koje možete poneti bosonogi, uz baletanke ili štikle, zavisno od podloge na otvorenom. Reč je o minimalističkim modelima u kojima ćete se osećati komforno, o boho modelima koji se savršeno slažu uz venčić od cveća na glavi, kao i o onima koji bez obzira na to što je venčanje na otvorenom kroz detalje daju notu ekstravagancije. Uverite se i same: