Najbolje fotografije sa venčanja u 2020. godini

Godina 2020. donela je nove veličanstvene fotografije sa venčanja pred kojim nismo ostali ravnodušni jer su iza aparata stajali najbolji fotografi venčanja na svetu, a već posle prvog pogleda na galeriju uverićete se i zašto

Kako se bliži kraj ove 2020. godine, tako se sređuju utisci, a verujemo da je ova godina donela mnogo izazova i mnogo novih iskustava, pa je za sumiranje utisaka potrebno malo više vremena nego što je to bio običaj ranije. A pored naših ličnih utisaka, tu su mnoge, tradicionalne top liste najboljih filmova za ovu godinu, najboljih pesama, najboljih… fotografa venčanja! Da, ta kategorija postoji i veoma se radujemo što smo je otkrili kako bismo je podelili sa vama. Nominacije daje prestižni sajt International Wedding Photographer of the Year , a u konkurenciji za nagradu su profesionalni fotografi venčanja širom sveta! Stručni žiri zatim ocenjuje nominovane i proglašava dobitnika!

Delimo sa vama najlepše slike sa venčanja u 2020. godini koje su zabeležili fotografi širom sveta i, ako nas pitate, ne znamo koja je bolja od koje! Na vama je da odaberete svog favorita i razmislite o odabiru svog fotografa, zato što slike sa venčanja nastaju jednom u životu, a gledaćete ih u godinama i decenijama koje dolaze sa osmehom na licu, zato je od presudnog značaja da budu što bolje! Uživajte u najlepšim fotografijama za 2020. godinu!

Foto: iwpoty.com