Mlade iz celog sveta su glasale, ovo su Pronovias favoriti za 2020.

Ako vaša potraga za savršenom venčanicom počinje od najpopularnijih modela, obratite pažnju na ove fotografije!

 

Pitali smo ekskluzivni svetski brend venčanica Pronovis za koje su venčanice iz nove kolekcije za sezonu 2020 mlade širom sveta već pokazale interesovanje, koji modeli im se najviše dopadaju, koje najčešće probaju i koji od njih im odmah zapadnu za oko.

Iako nova sezona venčanica nije zvanično još počela, neki od modela iz nove kolekcije su već u našim salonima, a ostale nestrpljivo čekamo da stignu svakog trenutka. Za to vreme već imamo odgovor koji su dale mlade širom sveta i delimo sa vama najpopularnije modele Pronovias venčanica za sledeću sezonu – možda se među njima krije baš onaj u kome ćete reći svoje sudbonosno „da“.

 

 

Imamo dve kategorije – u prvoj su venčanice iz nove kolekcije Pronovias koje su najviše puta pregledane, a to su veličanstvene venčanice pod nazivom Drail i Elenco.

Ukoliko se pitate šta su mlade širom sveta najviše tražile na internetu poslednjih meseci, odgovor su venčanice koje nose nazive Drabea, Ivania, Mimosa i Telesto.

 

 

 

Većina modela za koje su glasale mlade širom sveta već se nalaze u našim salonima, a ako ste se već zaljubili u neku od fotografija koje su pred vama, predlažemo da zakažete prvu probu i vidite odmah kako neka od njih laska vašem telu. Ne morate da glasate, nama je više nego dovoljan osmeh zadovoljstva na vašem licu jer to je znak da je to vaša idealna Pronovis venčanica!