Kraljica Mediterana u Ricca Sposa venčanici

Zavirite u Ricca Sposa kolekciju, čije će venčanice učiniti da se osećate kao kraljica Mediterana, bez obzira na to da li vam je venčanje na selu, u centru grada ili pored reke!

 

Ricca Sposa je brend venčanica koji je za samo pet godina postojanja stekao popularnost širom Evrope zahvaljujući posebnom pristupu u nastajanju svake kolekcije. A on glasi – svaka venčanica treba da bude moderna, ekskluzivna, kvalitetna i da ističe individualnost mlade koja je nosi.

 

Već sa prvim pogledom na novu kolekciju jasno je da je ovaj princip ispoštovan kod svake venčanice koja je jedinstvena, veličanstvena i bajkovita. Pažljivo se pristupa svakom modelu, pa za proces od crteža do finalne realizacije treba dosta vremena jer dizajnerski tim ispravlja i po više puta prelazi svaki detalj dok ne dođu do savršene venčanice. Odabir najkvalitetnijih materijala samo doprinosi ekskluzivnosti ovog brenda kome su mnoge mlade svoje da!

 

No, bez obzira na evropsku popularnost, mi smo se uverili i sami u oduševljenje koje Ricca Sposa venčanice izazivaju, budući da su mlade naših salona zaljubljene u venčanice Ricca Sposa i nakon probe biraju upravo jednu od ovih venčanica za put ka oltaru.

 

Nova kolekcija inspirisana je modernim mladama koje spajaju bezvremenu eleganciju i savremen stil, a lokacija za fotografisanje praznik je za oči! Svaka venčanica jasno pokazuje da bi mlada koja je ponese mogla s razlogom da nosi titulu kraljice Mediterana. I to bez obzira na činjenicu da li je vaše venčanje kraj mora, što je u sadašnjim okolnostima gotovo nemoguće, ali jednak utisak ostaviće i pored reke, na selu ili u gradu.

 

Na vama je samo da se odlučite za jednu od venčanica koje su pred vama. A verujemo vam na reč ako kažete da to nije nimalo lak zadatak. Možda nije lak, ali je zato prelep! Uživajte u procesu odabira svoje venčanice iz snova i birajte koliko god vam treba jer vas strpljivo čekamo u našem salonu kada budete poželeli da probate onu pravu!