Idealna venčanica za letnje venčanje

Uveliko smo zakoračili u leto, zato odmah pronalazimo predlog venčanice koju ćete voleti ako je vaše venčanje na 30+ stepeni!

Tokom letnjih meseci temperature su visoke, pa mlade imaju dilemu oko odabira venčanice mnogo više nego tokom drugih meseci u toku godine. Kako bi mogle da uživaju u svakom trenutku svog venčanja, bez toplotnog udara, preteranog znojenja, mokre kose ili istopljene šminke, veoma je važno koju venčanicu biraju. Možda ne možete da utičete na vremensku prognozu, ali prava venčanica spustiće temperaturu vašeg tela za nekoliko stepeni u odnosu na mnoštvo slojeva materijala ili dugih rukava.


A to što je leto ne znači da treba da pravite kompromis jer se u ODIVA Wedding Dresses salonima nalazi nekoliko stotina različitih modela ekskluzivnih svetskih proizvođača, među kojima su haljine stvorene za leto i tropske temperature u kojima možete slobodno da se krećete i đuskate celu noć ako želite. Pregledajte detaljno naš sajt i pronađite svoje savršene modele, a zatim zakažite svoj termin probe i uživajte u svom savršenom letnjem venčanju! Naš predlog su haljine koje otkrivaju ramena ili leđa, bez bretela ili sa tankim bretelama, od transparentnog materijala, sirena kroja, midi ili mini dužine. Izbor je veliki i stvar je vaših želja i snova, a naš zadatak je da baš takvu ili sličnu venčanicu imamo u našim salonima, jer kada su naše mlade zadovoljne i sa osmehom i samopouzdanjem koračaju ka oltaru, naš cilj je ispunjen!


Ovog puta izdvajamo venčanicu iz naše nove kolekcije idealnu za venčanje ovog ili sledećeg leta, midi dužine, sa zavodljivim korsetom u gornjem delu koji na delikatan način ističe ženstvenost i liniju tela, dok se od struka širi do ispod kolena suknja sa aplikacijama koje su kontrastne čipkanom gornjem delu! Jednostavno savršeno ako nas pitate!