Idealan spoj – krzno i venčanica

Zima je savršeno godišnje doba za veličanstvenu kombinaciju venčanice i krzna!

Pre nego što počnete da kombinujete sa čime se najbolje slaže vaša venčanica, veoma je važno da ona bude bez kompromisa i baš onakva kakvu ste oduvek sanjali. U ODIVA salonima čeka vas nekoliko stotina modela različitih venčanica poznatih svetskih brendova, među kojima je i ona prava, koju ćete zvati svojom. Kada imate venčanicu, sve ostalo dolazi prirodno kada je stilizovanje u pitanju, pa tako odabir vela, elegantne tašne, pojasa i cipela diktira vaša venčanica. Ali tokom zime dodajemo još jedan element koji podiže nivo elegancije vaše venčanice, ali i misterije, a govorimo o veličanstvenom krznu. Ako se pitate zašto misterije, pa zato što kada ste prikriveni krznom, svi prisutni iščekuju trenutak kada ćete ga skinuti i pokazati svoju venčanicu.

Krzno je kao takvo oduvek bilo sinonim elegancije i luksuza i nikada ne izlazi iz mode. Zbog tog ga možete nositi danas, baš kao što su ga ranije nosile vaše mame, bake ili prabake ukoliko su se venčale zimi i želele da izgledaju kao filmske dive.

Pripremili smo vam inspiraciju, a na vama je da uživate i odaberete one krojeve koji su najviše u skladu sa vašim stilom, da li je to stola koju ćete elegantno prebaciti preko ramena ili se odlučiti za nešto klasičniju jaknu od krzna u beloj boji, izbor je samo vaš.

I na kraju, kada ste odlučili koji model je idealno rešenje, pronađite baš takav od prirodnog ili veštačkog krzna jer danas imate na raspolaganju obe varijante!