DVE venčanice u jednoj!

Novi trend u svetu venčanica već nekoliko sezona jesu modeli koji se sastoje iz dva dela a koja čine jednu savršenu celinu! Uverite se i same, drage mlade!

Ekskluzivni svetski brendovi venčanica već nekoliko sezona pokazali su nam da je dvodelna venčanica apsolutni hit među mladama širom sveta. Najpre, zato što izgledaju savršeno elegantno, a zatim i zato što mladama dozvoljavaju da iskažu svoju kreativnost i u svom stilu spoje dva veličanstvena dela jedne iste venčanice.

U Odiva Wedding Dresses salonima čeka vas na desetine modela i oko stotinu kombinacija koje vode do vaše venčanice iz snova. Pozivamo vas da odaberete elegantan bodi od svile, košulju od čipke ili druge gornje delove od najkvalitetnijih materijala i fenomenalnih krojeva i spojite ih sa bogatom suknjom do poda koja može biti od čipke, bogatog tila, našivenih cvetova…

A kada pronađete svoj savršeni spoj dva dela, obogatite ga detaljima u vidu pojasa, vela i drugog detalja koji može zaokružiti ceo izgled jedne mlade od koje zastaje dah!

Odlična stvar kod ovih modela jeste što kasnije, ukoliko se ukaže prilika, jedan od dva dela venčanice možete kombinovati sa drugim, manje elegantnim odevnim komadima i što nećete nositi svoju venčanicu samo jednom!

Zavirite u galeriju i odaberite svoju 2 u 1 venčanicu, a zatim zakažite svoj termin probe!