Druga haljina je ona o kojoj se priča nakon venčanja

Sve više mlada se opredeljuje da na dan svog venčanja pored glavne, one prave i jedine savršene venčanice ponese i drugu haljinu koja će joj omogućiti da igra do mile volje sa svojim gostima, slobodno se kreće i oseća komotno kako bi mogla da uživa u svom venčanju kako to mlade zaslužuju

 

 

 

 

 

 

 

Znamo koliko vam je važno da venčanica bude baš onakva kakvu zamišljate mesecima, godinama ili možda od malih nogu, od detinjstva – kada ste zamišljali svaki njen detalj. Isto tako znamo da želite da se nezaboravno provedete na dan svog venčanja, da đuskate celu noć sa svojim najdražim gostima, zato nije nimalo neobično da vam jedna venčanica neće biti dovoljna. Ne brinite, mi smo spremni da ovaj zahtev ostvarimo sa stilom kako biste i u drugoj haljini izgledali zavodljivo, elegantno i savršeno, onako kako mlade žele.

Mnoge mlade već znaju tajnu moć druge haljine, zato odmah biraju dve i ne čekaju poslednji čas da smisle plan B, drugu opciju koja će im nakon fotografisanja, venčanja u crkvi i/ili opštini, prvog plesa, sečenja torte biti ona druga haljina. Ona koja im dozvoljava da se slobodno kreću kako bi mogle potpuno slobodno da se zabavljaju i plešu. Zato smo u okviru naše nove kolekcije Angelina by Jelena Eraković posebnu pažnju poklonili baš ovom segmentu. Druge haljine mogu biti svečane haljine jednostavnijeg kroja ili kratke venčanice, možda čak i kombinezon sa šljokicama koji nije nimalo manje elegantan od vaše venčanice. Na vama je da odaberete svoju idealnu opciju broj dva, a mi smo tu da vam ona, baš poput venčanice, stoji kao salivena! Zakažite termin probe, čekamo vas!

 

Vaša Odiva