Crveni karmin na venčanju?

Mnoge mlade se pitaju da li je praktično nositi crveni karmin na venčanju, zato smo rešili da razbijemo misteriju i damo vam sve odgovore!

Znamo da je odabir venčanice najvažniji zadatak svake mlade, ali i najlepši. Zato ukoliko još uvek niste pronašle svoju venčanicu u kojoj izgledate baš onako kako ste oduvek sanjale, pozivamo vas da pregledate našu ponudu jer vas u ODIVA salonima čeka nekoliko stotina različitih venčanica najpoznatijih svetskih brendova, među kojima je i ona koju ćete zvati svojom.

Kada rešite taj najvažniji zadatak, šminka i frizura dolaze na red, ali mnoge mlade koje su ljubiteljke crvenog karmina postavljaju pitanje koliko je praktično nositi intenzivan ruž na venčanju. Da li će ga popravljati često, da li će se razmazivati, da li će ostavljati fleke na venčanici ili se brisati sa svakim poljupcem?

Pitali smo šminkere! Oni kažu na vama je samo da kažete DA, želim crveni karmin i nema nikakvih problema. Za ove posebne prilike profesionalni šminkeri imaju nekoliko tehnika nanošenja dugotrajnih ruževa koji se koriste i za scensku šminku, pa o flekama i potencijalnom razmazivanju i skidanju ne morate da mislite. Zato, drage mlade, ako ste od onih hrabrijih koje vole vatrenocrvene usne, imate zeleno svetlo od profesionalnih šminkera. A mi vam nudimo inspiraciju u slikama!

Na vama je samo da pronađete svoju omiljenu nijansu koja se savršeno slaže uz vaš ten!