Venčanice za savremene princeze

Jedan od omiljenih krojeva venčanica nije sirena, niti A-kroj već čuveni princeza stil! Ovo su najlepši modeli Odiva venčanica princeza kroja!

Obožavamo princeza kroj venčanica, baš kao i naše mlade! Ovaj oblik nikada ne izlazi iz mode i apsolutno je bezvremen jer mlade su i pre pet, deset, dvadeset, pedeset i više godina birale ovaj kroj, a biraju ga i danas! Naše savremene Odiva princeze izgledaju veličanstveno i kraljevski u svakoj od ovih venčanica, a savremeni materijali i detalji na ovim venčanicama najbolje spajaju tradiciju i moderan stil!

Bez obzira na to što se trendovi menjanju, princeza venčanica ostaje nedodirljiva konstanta u svim promenama. Razlog leži u činjenici što je ovaj kroj venčanice maksimalno elegantan, ali može biti i zavodljiv u isto vreme. Pitate se kako? Pa ove venčanice ističu najženstveniji i najuži deo svakog ženskog tela – struk, a od struka ka podu se maksimalno šire, što siluetu čini veoma elegantnom. Odabirom srcolikog dekoltea ili venčanice koja čipkom ističe leđni ili prednji deo daje se posebna dinamika koja čini da mlada izgleda senzualno, ali i seksepilno na delikatan i suptilan način.

Zbog svega toga princeza kroj je jedan od omiljenih krojeva venčanica u našim salonima, a mi smo radi vašeg lakšeg izbora napravili listu najlepših princeza venčanica u Odiva salonima. Ali ne brinite, ovo što vidite je samo delić, još desetina princeza venčanica čeka vas na vešalicama u našim salonima, zato zakažite svoj termin probe i postanite princeza svog venčanja!