TOP lista venčanica za februar 2019.

Možemo slobodno da kažemo da je februar kratak ali sladak mesec – mesec ljubavi i venčanja. Ako se pitate zašto, evo odmah i odgovora: prvo, zato što je 14. februara Dan zaljubljenih, koji je, iako nije naš praznik, prihvaćen širom sveta, i kod nas postao jedan od omiljenijih, naročito parovima koji su tek stali na ludi kamen. Povod da se slavi ljubav nije neophodan, ali kada već imamo ovaj datum, upišete ga u svoj kalendar i svojoj drugoj polovini poklonite dodatnu pažnju tog dana. A odgovor na pitanje zašto je ovo mesec venčanja već smo dali početkom meseca kada je održan sajam venčanja Wedding Weekend.

Hvala vam, drage naše mlade, što ste došle u tolikom broju i podelile sa nama vašu potragu za savršenom venčanicom iz vaših snova. Hvala vam i što ste sa našeg štanda izašle nasmejanog lica jer to je potvrda da su kolekcije koje smo s posebnom pažnjom pripremali mesecima bile pravi izbor i da je prava haljina pronašla put do vašeg srca, što nam je na kraju dana najvažnije. Ukoliko niste bile u mogućnosti da nas posetite, ovde možete pogledati kratak vodič kroz kolekcije koje smo predstavili, a koje vas čekaju u našim salonima Odiva Wedding Dresses.

Toliko o februaru, sada je vreme za našu mesečnu TOP listu koju smo dugo pravili iz samo jednog razloga – nove kolekcije koje su nam iz čitavog sveta stigle kriju bezbroj modela od kojih zastaje dah, a samo je deset mesta na našoj listi. Zato smo se dugo premišljali koje modele istaći ovog meseca i evo našeg konačnog suda. Ne zaboravite, ovo je samo lista onih koje bismo vam prvo preporučili ovog meseca, a kada dođete do našeg salona, čeka vas još nekoliko stotina različitih modela, među kojima se sigurno krije i ona prava – haljina baš za vas!

Nakon što pređete našu listu, zakažite termin za probu i recite nam koja venčanica je vaš broj jedan!

S nestrpljenjem vas čekamo!