Specijalna ponuda za buduće mlade: Uz svaku venčanicu POKLON!

Imamo posebno iznenađenje za vas! Uz svaku iznajmljenu ili kupljenu venčanicu poklanjamo vam vaučer za profesionalnu šminku i/ili frizuru ili romantično vikend-putovanje, jer znamo da je srećna mlada najlepša mlada!

 

 

Pripremili smo specijalnu ponudu za vas, drage mlade, zato što znamo koliko vam je važno da izgledate prelepo kada dođe vaš veliki dan – dan venčanja. Naša specijalna ponuda je već počela, a mi vas odmah obaveštavamo kako biste što pre zakazali svoj termin za prvu probu venčanice i iskoristili specijalnu ponudu koju smo pripremili za vas.

Venčanica iz snova vas već čeka u našem salonu! Zakažite termin prve probe, a ljubazno i stručno osoblje pomoći će vam da odaberete pravu među nekoliko stotina različitih modela venčanica koje nose etikete najpoznatijih, ekskluzivnih svetskih brendova. Kada ste odabrali idealan kroj i rekli svoje veliko DA venčanici u kojoj ćete koračati ka oltaru, sledi iznenađenje koje smo pripremili posebno za vas!

 

 

Odlučili smo da proslavimo trenutak u kom ste odabrali svoju savršenu ODIVA venčanicu tako što uz svaku iznajmljenu ili kupljenu venčanicu dobijate POKLON vaučer za profesionalnu šminku za venčanja i/ili frizuru u salonu Studio DD, koji se nalazi u Ulici vojvode Dobrnjca 46. Profesionalni tim frizera i šminkera iz salona Studio DD udružio je svoje kreativne snage i umeće sa nama, a sve to sa jednim zajedničkim ciljem – da kao mlada zasijate u punom sjaju, od veličanstvene venčanice do šminke i frizure! Sve što treba da dodate jeste osmeh i spremni ste za venčanje!

 

 

 

 

Ukoliko odaberete jednu od posebnih venčanica kojima se naš salon posebno ponosi jer ih ekskluzivno ima u svojoj ponudi, poklanjamo vam romantično vikend-putovanje za dvoje – jer vi to zaslužujete! Vreme je da vas neko nagradi za stresnu organizaciju venčanja, dozvolite nam da to budemo mi!

Sve detalje o specijalnoj ponudi saznajte u našem salonu, naše stručno osoblje vas već čeka!

 

Vaša ODIVA Wedding Dresses