Elegantna punđa ili puštena kosa na venčanju?

Najčešća dilema budućih mlada oko frizure jeste da li je bolje da nose punđu ili ipak puštene lokne! Vreme je da i to razrešimo!

Ako ste došli do izbora frizure, to znači obično da ste rešili pitanje venčanice, a ako pak niste, ne brinite! U ODIVA salonima vas čeka nekoliko stotina različitih venčanica, luksuznih svetskih brendova, među kojima se sasvim sigurno nalazi ona savršena, stvorena baš za vas! Na vama je samo da pregledate naš sajt, odaberete favorite i zakažete svoj termin probe!

Kada odaberete venčanicu, prelazimo na frizuru. Vrlo često mlade imaju dilemu da li je elegantna punđa najbolje rešenje ili je pak puštena kosa i lokne bolji izbor! Odgovor nije jednostavan i zavisi od modela venčanice, oblika lica, vašeg ličnog stila, vremenskih uslova i odabira šminke. Ne zaboravite da sve mora da se uklopi i jedno se na drugo oslanja. Ali zato što slike govore više od reči, napravili smo primere i inspiracije i jedne i druge opcije na jednom mestu kako biste lakše doneli odliku. Uživajte u fotografijama i prepoznajte se u nekoj od njih, zatim zakažite probnu frizuru, a naš savet je da baš nakon frizera dođete na probu venčanice i uverite se kako se međusobno slažu!