TOP 3 predloga za organizaciju devojačke večeri

Kako ste zamislili svoje devojačko veče, kao tradicionalno ili biste ipak probali nešto malo drugačije od uobičajenog?

 

Devojačko veče nekada organizuje i osmisli kuma, nekad ga prirede mladine drugarice, ponekad deveruše ili pak sestra ukoliko je mlada ima, ali nekad mlade reše da uzmu stvar u svoje ruke. Ovo je tekst za buduće neveste koje ne vole iznenađenja, već da sve bude baš onako kako one žele.

 

A sada slede pitanja: Šta vi zapravo želite? Kako ste zamislile svoje poslednje druženje sa omiljenim ženskim društvom dok ste još devojka? Dakle, šta je ono što vam prvo padne na pamet?

Imate dve opcije, a prva je ona tradicionalna. Odaberete svoj omiljeni klub ili restoran i izvedete svoje drugarice u klub na žurku ili u restoran gde ćete jesti, piti, smejati se i igrati uz muziku do zore ako treba. To se ne zaboravlja!

No, za one manje tradicionalne mlade ili one kojima ovakav provod možda nije na vrhu liste imamo nekoliko novih predloga.

 

Vikend-putovanje

 

Obradujte svoje drugarice i kumu nezaboravnim putovanjem na dva-tri dana, neka vas to devojačko veče vrati u dane kada ste zajedno išle na ekskurzije ili letovanja. To mini-putovanje može biti o vašem trošku, a možete ga finansirati zajedno, zavisi od dogovora. Možete otići na more, u neki evropski grad ili jednostavno automobilom na samo nekoliko kilometara od vašeg grada – do jezera, drugog grada ili planine. Na vama je da odaberete detalje i sačuvate mesta u telefonu ili foto-aparatu za nove uspomene.
Gratis benefit ovakve devojačke večeri jeste što ćete se potpuno opustiti pred venčanje i zaboraviti na stresnu organizaciju ako ste bili u centru zbivanja do vašeg velikog dana.

 

 

Spa dan

 

Ne sumnjamo da će vam se ovaj predlog svideti, budući da je reč o celodnevnom hedonističkom uživanju. Naime, nekoliko vaših drugarica i vi možete zakazati dan u spa centru i zajedno uživati u različitim masažama, tretmanima lica, sauni i svemu što pruža spa centar koji ste odabrali. Dan za lepotu i opuštanje sa vašim omiljenim devojkama je dodatni benefit u ovom slučaju, zato razmislite dva puta pre nego što odbijete ovaj predlog.

 

Pidžama žurka

 

Da, da, dobro ste pročitali. Možda ste zaboravili na tu opciju još od školskih dana, ali sada je pravi trenutak (i izgovor) da je ponovite. Pozovite svoje prijateljice, okupite se u vašem domu ili domu jedne od njih, kuvajte zajedno svoja omiljena jela, prisećajte se svih dragocenih trenutaka koji vas vezuju godinama, uz čašu vina ili vašeg omiljenog pića, uz poneki savet o bračnom životu (ako ima već iskusnih). Ne zaboravite da odaberete vaše omiljene pesme koje će vas naterati da zaigrate tokom večeri. I jednostavno uživajte, jer ovaj dan poklanjate sebi i vašim dragim damama.

 

 

Predstavili smo vam samo neke ideje koje treba da vam probude maštu, a ne sumnjamo da ćete izabrati samo svoj savršen način da obeležite ovaj trenutak sa svojim drugaricama. Nakon inspiracije, red je na vas: Kako ste vi zamislili svoje savršeno devojačko veče?