Najlepše venčanice za 2020. ekskluzivnih brendova na 17 strana

Ne morate da provedete sate listajući fotografije različitih venčanica, Odiva je za VAS pripremila jednostavan katalog najnovijih kolekcija za 2020. godinu, gde imate najbolje modele na jednom mestu!

 

Znamo da potraga za venčanicom, iako je to jedan od najlepših zadataka, može biti naporna, da dugo traje, a da veliki broj modela i veliki izbor samo nastavlja vašu potragu unedogled. Zato smo došli do jednostavnog rešenja! Pripremili smo katalog venčanica za 2020. godinu sa najlepšim modelima svetskih, ekskluzivnih brendova na jednom mestu.

Predlažemo da počnete svoju potragu od 17 stranica, detaljno ih pregledajte, zakažite svoj termin probe i pokažite nam svoje favorite. Zatim sledi naš zadatak, a to je da vam obezbedimo modele koje ste odabrali i nekoliko modela u tom stilu, kako biste zasigurno pronašli onaj koji savršeno odgovara vašim željama, figuri, zamislima i budžetu. Zatim ćemo korak po korak dodati sve neophodne detalje kao što su veo, ukras za kosu ili pojas, i tako dok ne dođemo do savršenog izgleda o kom ste sanjali.

Preuzmite katalog venčanica za 2020. godinu OVDE, u njemu su najlepše venčanice brendova – Atelier Pronovias, Pronovias, Pronovias Prive, Pronovias Separates, Rosa Clara, Calla Blanche, Kenneth Winston, Nicole Spose, Ricca Sposa, White One, Giovanna Alessandro, Iryna Kotapska, Angelina by Jelena Eraković.
Pošaljite katalog najboljoj drugarici, mami, kumi ili sestri, neka i one pogledaju i daju vam svoj sud, možda ćete tako lakše odabrati venčanicu koja je stvorena baš za VAS!

 

Čekamo vas!

Vaša ODIVA