Iskoristite vreme da isplanirate svoje venčanje iz snova

Možda je datum vašeg venčanja odložen za koji mesec, ali ne očajavajte, to samo znači da imate više vremena da isplanirate detalje da ono bude još bolje!

Mnoge naše mlade, mladence, a i nas same, ova situacija je potpuno poremetila i naši mali, a posebno veliki planovi otkazani su do daljeg. No, to znači da treba da očajavamo, ni vi, a ni mi, već da ovo poklonjeno slobodno vreme iskoristimo na maksimalno produktivan način. Najslađi projekat je pred vama, a sada konačno imate vremena da ga usavršite do najsitnijih detalja – a zove se vaše venčanje! Zato, papir i olovku u ruke, telefon, kompjuter i bacite se na rad od kuće na najvažnijem projektu, na vašem venčanju iz snova!

 

Lista stavki za venčanje

Krenite od spiska šta ste sve do sada uradili, da li ste napravili spisak gostiju, plan sedenja, odabrali lokaciju za plan A – sada je red na plan B lokaciju, koja uzgred može biti i bolja od prve. Na taj način jasno i pregledno znate kako stojite po pitanju organizacije, obaveza, ispunjenih i neispunjenih zadataka, a odličan je i kao podsetnik i vodič.

 

Kreativnost i inspiracija

Zatim pređite na jelovnik, pozabavite se svakim detaljem, zatim razmislite od najslađem delu vašeg venčanog menija koji se zove mladalačka torta. Ukoliko vam nedostaje inspiracija kako bi vaša super svadbena torta mogla da izgleda još bolje – evo predloga da se inspirišete klikom na LINK. Možda imate pozivnice koje još uvek nisu odštampane, sada imate dovoljno vremena da se pozabavite dizajnom, odmah vas inspirišemo i dajemo najbolje primere koje možete proveriti OVDE.
Nastavljamo dalje, dolazimo do dekoracije stola, cvetnih aranžmana, koji osim što ulepšavaju svaki sto i atmosferu dodaju mirisnu notu vašem venčanju. Potražite inspiraciju na raznim internet stranicama, od Pinteresta, preko Instagrama, pa do Google Imagea.

 

Dodajte muziku

Zatim svemu dodajte muziku. Da li ste napravili spisak pesama?
Za to većina mladenaca nema vremena, pa prepuštaju odabir muzike slučaju i trenutku naručivanja, ali kada već imate dovoljno vremena, zašto ne biste odabrali samo pesme koje vas dvoje obožavate! Ne želite da se raspoloženi gosti zanesu i počnu redom da naručuju pesme uz koje vam se ne ustaje sa stola jer ipak je to vaše venčanje i vi se pitate. Nikako ne smete zaboraviti svoju pesmu za prvi ples, a ukoliko ste već sada zajedno kod kuće, imate dovoljno vremena da uvežbate koreografiju pre velikog nastupa.

 

Savršene fotografije sa venčanja

Pregledajte sve fotografe i snimatelje i pronađite najbolje profesionalce koji će vaš najvažniji dan sačuvati u trenucima koje ćete uramljivati, postavljati na društvene mreže ili čuvati u porodičnim albumima generacijama. Inspirišite se fotografijama najboljih na svetu OVDE.

 

Najvažnija stavka – venčanica!

Verujemo da ste već odabrali svoju venčanicu iz snova, ali nikada nije kasno da vašem venčanju ipak budu dve venčanice! Jedna glavna za prvi deo i jedna jednostavnijeg kroja za kasnije.
Vreme vam ide u korist, imate ga dovoljno da pogledate stotine naših modela sa sajtu dok ne dođete do one od koje vam zastaje dah i kojoj ćete bez razmišljanja reći svoje veliko DA!

 

Dodatno iznenađenje:

Ukoliko ste medicinska sestra ili lekarka koja se protiv pandemije, naš duboki naklon i veliko hvala izražavamo tako što vam poklanjamo najam venčanice iz naše Heronina kolekcije besplatno! Na vama je samo da odaberete svoj Heroina model!

 

Planirajte
Sada imate vremena i da osmislite svoj savršen medeni mesec. Gde, kada, kako, koliko dugo….
Drage mlade, slobodno dodajte svoju punu pažnju, nove ideje, još detalja, bolja rešenja, menjajte šta vam se ne sviđa u staroj postavci i iskoristite što imate dodatno vreme da isplanirate svoje savršeno venčanje do najsitnijih detalja. Kada sve imate u glavi, bez dileme, realizacija će biti samo tehnički posao kada dođe taj datum, a sada je trenutak da obavite glavni deo! Navijamo za vas!

#OstaniKodKuće i osmisli svoje savršeno venčanje!