Detalj na koji ne smete zaboraviti na dan svog venčanja

Venčanica za venčanje se podrazumeva, kao i bidermajer, a da li ste možda zaboravili na jedan praktičan detalj koji su prihvatile mlade širom sveta? Tu smo da vas podsetimo!

 

 

Želimo na vreme da vam skrenemo pažnju na to šta vam treba na dan venčanja, a to nije venčanica koju ste već odabrale, niti cipele, nisu ni običajni detalji iz grupe – nešto novo, nešto pozajmljeno i nešto staro, već je reč o bademantilu! Da, dobro ste pročitale, reč je o bademantilu, i baš onakvom kakav nose manekenke pre revije dok se spremaju za zakorače na pistu. Vaša pista za taj dan jeste put do oltara.

Pre nego što obučete venčanicu i počnu finalne pripreme za izlazak iz vaše devojačke sobe dan kreće tuširanjem, zatim slede šminka i frizura, a već znate da to može da potraje i po nekoliko sati. Za to vreme je vrlo važno da vam bude udobno i komotno, zato je važno i šta tada imate na sebi. Da bi u tim trenucima nosile nešto veoma praktično, nešto što se lako skida kako ne bi pokvarile šminku i frizuru, bademantil je izbor većine mlada širom sveta. A novi trend nalaže da to ne bude neki svakodnevni bademantil, jer želimo da se od ranog jutra osećate posebno, onako kako mlada treba da se oseća, zato predlažemo da birate kvalitetne materijale kao što je svila, one koji su nežni prema vašoj koži, a svečani u isto vreme. Diskretan natpis Bride ili Mlada na leđima u roze boji svakako će jasno simbolizovati vašu ulogu tog dana i naterati vas da se sve vreme osećate posebno.

 

 

Ukoliko tih nekoliko sati pripreme delite sa svojom kumom, sestrom ili deverušama, ne zaboravite da i njih čeka isti proces pre nego što obuku svoje svečane haljine, pa možete zajedno nositi slične modele i deliti devojačke trenutke koji se dugo pamte. Ne zaboravite da napravite koju fotografiju kako biste te intimne trenutke ovekovečili.

A za bademantil ne brinite – svaka mlada koja iznajmi ili kupi venčanicu u našem ODIVA Wedding Dresses salonu dobija na poklon bademantil, koji će joj,  verujemo, dugo nakon venčanja biti dragi podsetnik na njen specijalni dan.