Zašto je venčanje najlepše u proleće

Da li odbrojavate dane do svog prolećnog venčanja? U nekoliko stavki vas podsećamo zašto je venčanje najlepše u proleće, a ukoliko još uvek birate datum za svoj veliki dan, evo razloga za razmišljanje da to bude što pre

 

Obožavamo prolećna venčanja kao gosti, kao kumovi, kao mlada i mladoženja, jer nema lepšeg godišnjeg doba za ovaj magičan dan, složićete se. Ukoliko još uvek sumnjate, vreme je da obrazložimo zašto je tako u nekoliko kratkih stavki:

 

Venčanica iz snova

Ukoliko je prolećno venčanje vaš izbor, onda je odabir venčanice neograničen jer vremenski uslovi to jednostavno dozvoljavaju. Možete odabrati zatvoreniju varijantu na kojoj je u fokusu čipka na ramenima i rukavima ili su u akcentovani kristali i perlice. Možda je pak vaš izbor otvorenija varijanta koja naglašava dekolte, ramena ili leđa, a ni kratka verzija iznad kolena nije nedozvoljena. Ograničenja nema, zato odaberite onu o kojoj oduvek sanjate. Nekoliko stotina najrazličitijih modela čeka vas u našem salonu venčanica.

 

 

Venčanje na otvorenom

Jedna od najlepših stvari kod venčanja u proleće jeste što imate opciju da svoj veliki dan organizujete na otvorenom u idealnim vremenskim uslovima. Nije ni previše vruće kao tokom leta, a podrazumeva se ni previše hladno kao zimi. Dodatak plus jeste miris procvetalog drveća koji će vaše venčanje učiniti još romantičnijim, a što nećete imati u drugim godišnjim dobima.

 

 

 

Najšarenije, najmirisnije i najlepše cveće je u proleće

O da, godišnje doba cvetanja, buđenja prirode, najlepših mirisa i boja zove se proleće. Iskoristite ga i napravite najlepši bidermajer, dekoraciju na stolovima za vaše goste i neka sve opije miris proleća, a fotogenična atmosfera je dodatni plus.

 

 

 

 

Šminka vam se neće slivati sa lica kao tokom leta, frizura će ostati na svom mestu, igraćete do mile volje sa gostima bez brige da ćete se preznojiti, torta se neće istopiti kao sladoled, a fotografije i snimak biće nezaboravni zahvaljujući stajlingu vaših gostiju, cveću i plavom nebu… Razloga je bezbroj, zato nagradu za najbolje godišnje doba za venčanja ubedljivo odnosi proleće!