Nove lokacije za venčanje

Iako smo svi već navikli da su venčanja u prostorima namenjenim ovoj svrsi, mnogi mladenci se poslednjih godina odlučuju za nove lokacije za venčanje. Zato smo napravili mini-listu novih letnjih venčanja za slučaj da još uvek niste zakazali restoran, hotel ili salu. Možda vam zvuče primamljivije.

 

Venčanje u bašti
Ukoliko imate veliko dvorište koje podseća na travnatu livadu, sa drvećem i cvećem okolo, imate i lokaciju za venčanje. Postavite stolove, rasvetu i dekoraciju i eto vam venčanja ako imate mali broj gostiju. Ukoliko je broj vaših zvanica trocifren, onda pronađite odgovarajuće imanje, ranč ili salaš ako ste u Vojvodini. Verujemo da ćete prijatno iznenaditi sve goste.
 

Mladenci na plaži
Ovo je vrlo često san mladenaca. A mnoge mlade žele da se udaju u romantičnoj venčanici, raspuštene kose, sa vrlo malo šminke dok bose koračaju po pesku ka matičaru. Iako možda na našim prostorima ovo nije najtradicionalnije venčanje, razmislite o ovom predlogu, garantujemo da ćete se lepo provesti. Možda ne morate u inostranstvo, pronađite savršenu vodenu površinu sa plažom u blizini. 

Koktel pored bazena
Još jedan trend koji nam dolazi iz inostranstva, a tokom proleća i leta je odličan za venčanja, jesu koktel-žurke pored bazena. Ukoliko nemate mnogo zvanica ili imate kratak rok da organizujete venčanje, a želite da bude događaj za pamćenje i Vama i Vašim gostima, razmislite o tome da postavite veličanstven beli šator u blizini nekog bazena sa mnogo cveća, dobrom muzikom i barskim stolovima oko same vode.