Najlepši ukrasi za kosu dolaze iz Pronoviasa

Ako tražite inspiraciju za frizuru za venčanje i ukrase koji će učiniti da vaša lepota dođe do izražaja, predlažemo da počnete od galerije koja nam stiže iz Pronoviasa

Svaka mlada želi da izgleda najlepše kada dođe taj veliki dan – dan njenog venčanja. Jednako želi da svaki detalj bude na svom mestu. To najpre podrazumeva da je pronašla baš onakvu venčanicu o kojoj je oduvek, možda i od malih nogu sanjala. Ukoliko to još uvek niste uradili, predlažemo da pogledate bogatu ponudu Odiva Wedding Dresses venčanica koja broji nekoliko stotina modela najpoznatijih, ekskluzivnih svetskih brendova, među kojima se sasvim sigurno nalazi ona prava, ona u kojoj ćete otići do oltara.

 

Kada to uradite, prelazimo na ostale detalje, kao što su cipele, elegantna torbica i veo. A zatim sledi odabir prave šminke, koja će na najlepši način istaći vašu lepotu, ali i frizure, koja će zaokružiti celu priču. Poslednji na listi detalja, ali ne i najmanje važan – jeste ukras za kosu, koji može biti manje ili više upečatljiv, koji može da ističe vaše lice ili pak frizuru. Njime ćete pokazati svoj stil i na venčanju, ali neće biti u prvom planu – jer vaša lepota i venčanica odnose pobedu.

 

Ukoliko ste u potrazi za inspiracijom, ne morate dalje da tražite, jer čuveni, ekskluzivni brend venčanica Pronovias nije zaboravio na ovaj stilski detalj. Upravo iz ove kuće nam dolaze najlepše inspirativne fotografije koje govore više od reči. Uživajte u galeriji pred vama!