Pitanja i odgovori

Naš savet je da rezervišete venčanicu odmah nakon zakazivanja venčanja. Što ranije rezervišete venčanicu, veći je izbor modela koji Vam je na raspolaganju za vaš datum venčanja.
Pre nego što krenete u obilaske salona venčanica, pregledajte sve intersantne web-sajtove sa venčnicama. Napravite uži izbor i kontaktirajte salone i zakažite termin probe. Savetujemo Vam da zakažete termin probe jer ćete na taj način izbeći čekanje u salonima venčanica i dobićete punu pažnju osoblja u salonima . Saloni venčanica ODIVA Wedding Dresses Vam nude mogućnost da modele koje ste odabrali za probu pogledate i probate u vreme kada Vama to najviše odgovara ili kada to dozvole vaše obaveze. Ukoliko želite zakazati termin probe idite na Zakazivanje Termina, ili kontaktirajte naše salone putem telefona, e-maila i Facebook profila ODIVA Wedding Dresses. Savetujemo Vam da zakažete termin probe jer ćete na taj načni imati punu pažnju osoblja u salonima.
Ponesite sa sobom spisak modela koji su Vam se dopali sa našeg web-site www.vencanice.com ili slike iz magazina za venčanja u kojima ste pronašli fotografije naših venčanica ili slike određenih modela koji su Vam se dopali. Sa sobom takođe ponesite i dobro raspoloženje i “otvoren um” jer se može dogoditi da tokom probe primetite i probate i model venčanice za koju ste mislili da Vam nikada ne bi pristajala. U našoj ponudi nalazi se mnogo pratećih detalja kao i raznih ukrasa i detalja koji će savršeno upotpuniti venačnicu.
Povedite sa sobom najbolju prijateljicu i nekog člana porodice koji Vas dobro poznaju i čija mišljenja Vi izuzetno uvažavate i sa kim želite da podelite prelepo iskustvo biranja venčanice za Vaš veliki dan. Ukoliko sa sobom povedete više od tri osobe budite sigurni da Vi nećete biti u centru pažnje svih prisutnih!
U salonima venčanica ODIVA Wedding Dresses je dozvoljeno slikanje venčanica koje probate.
U našim salonima nalazi se preko 300 raspoloživih modela u svakom trenutku među kojima ćete svakako naći odgovarajući model za Vas.
Naravno da je moguće. Ljubazno osoblje salona venčanica ODIVA će Vam uvek izaći u susret za ovakve zahteve ili želje ukoliko je venčanica koji biste izabrali u tom trenutku slobodna za Vaš datum venčanja.
Veliki broj devojaka bira prateće detalje kao što su bolero, ešarpa, veo, torbica, ukrasi za kosu-ukosnice, krunice tokom prvog zakazanog termina. Takodje veliki je broj devojaka koje se za prateće detalje odluče tokom termina za korekciju venčanica. Ukoliko ne budete u stanju da istog dana kada izaberete svoju venčanicu izaberete i pratće detalje budite slobodni da bilo kada posetite naše salone i posvetite se odabiru pratećih detalja uz Vašu venčanicu.
Naravno da su u cenu iznajmljivanja/kupovine venčanice, uključeni korekcije i čišćenje venčanice i pre i posle venčanja. Korekcije venčanica vrše se u našim salonima u Beogradu i Požegi. Prilikom iznajmljivanja/kupovine venčanice tokom uzimanja mera za korekciju, kao i tokom sledećih proba, prisutne su naše izuzetno profesionalne krojačice. Budite slobodni da sve svoje želje iznesete a mi ćemo se potruditi da Vam ih ispunimo.
Deset do petnaest dana pre Vašeg venčanja uslediće poziv iz naših salona radi dogovaranja Vašeg termina za korekciju. Same korekcije se vrše u tako kratkom vremenskom periodu jer veliki broj devojaka drastično menja svoju kilažu pred venčanje usled stresa. Takodje među budućim mladama nalazi se i veliki broj trudnih devojaka.
Ponesite sa sobom cipele koje ćete nositi na dan Vašeg venčanja kao i veš koji ćete nositi ispod venčanice kako biste i sami videli kako se izabrane cipele i veš uklapaju sa venčanicom i da li su uopšte odgovarajući. Kada govorimo o cipelama, visina štikle koju ćete nositi na dan venčanja odrediće i dužinu vaše venčanice i zato je veoma važno da do prve zakazane korekcije pronađete odgovarajuće cipele.
Procedura prilikom preuzimanja venčanica u našim salonima je takva da mi uvek neposredno pre preuzimanja venčanice insistiramo na tome da svaka naša mlada još jednom proba venčanicu kako bismo bili sigurni da je korekcija apsolutno uspela. Tu na licu mesta izvodljive su dodatne prepravke po želji devojaka. Takodje insistiramo da i same devojke pregledaju venčanicu kako bi se i one same uverile da je korekcija a i haljina u stanju kakvom su one želele. Ukoliko dođe do oštećenja venčanice tokom proslave , ljubazno Vas molimo da nam to i sami naglasite. Kada se venčanica vrati u salon ona se detaljno pregleda u prisustvu naseg klijenta. Događa se da devojke u strahu od naplate štete same pokušaju da otklone štetu i u tom slučaju same naprave još veću štetu nenamerno. Naš savet je da nas o nastaloj šteti bez ustezanja i straha obavestite i sami ne preduzimate nikakve korake. Šteta se naplaćuje samo ukoliko je haljina toliko oštecena da se ne može vratiti u prvobitno stanje. Apsolutno imamo razumevanja za situacije tokom same proslave koje ne možete izbeći. Čuvajte svoju venčanicu od voska sa sveća u crkvi, od pikavaca u restoranima. Jedan savet koji Vam može koristiti i u svakodnevnom životu je da ukoliko Vam proliju crveno vino na venčanicu, fleku otklonite prelivanjem belog vina preko fleke od crvenog vina. Na taj način pomoći ćete i Vama i nama kao i devojkama koje će nakon Vas nositi tu istu venčanicu. Takođe vam savetujemo da venčanicu sami ne peglate niti nosite na čišćenje u obližnju radnju za hemijsko čišćenje. Za sve nedoumice i pitanja neposredno pred venčanje kao i nakon venčanja, budite slobodni i kontaktirajte nas putem naše Hitne telefonske linije: 063 / 25 45 05 ili 064 / 644 34 92.
Cene iznajmljivanja su veoma različite. Zavise od modela i kolekcije kojoj pripadaju. Za detaljne informacije posetiite naše salone u Beogradu i Požegi ili kontaktirajte naše salone venčanica putem telefona, e-maila, Facebook profila ODIVA Wedding Dresses.
Kada je reč o kupovini venčanice, cene su takođe vrlo različite. Za detaljne informacije posetite naše salone u Beogradu i Pozegi ili kontaktirajte naše salone venčanica putem telefona, e-maila, Facebook profila ODIVA Wedding Dresses i Twitter-a.
Venčanice se mogu poručiti putem kataloga za kupovinu i za prvo nošenje. Cena prvog nošenja zavisi od modela i kolekcije kojoj pripada.
Rok isporuke tražene venčanice je od 2-4 meseca u zavisnosti od kolekcije i modela.
Mi bismo takođe bili nezadovoljni ovakvim razvojem situacije – želimo da Vaše iskustvo u našem salonu bude jednako nezaboravno kao i Vaš dan venčanja. Ukoliko shvatite da ne možete ostvariti pravu komunikaciju sa Vašim konsultantom molimo Vas da odmah tražite razgovor sa menadžerom ili vlasnicama Jelenom i Zoricom. Potrudićemo se da Vam dodelimo drugu osobu sa kojom ćete sarađivati kako bismo bili sigurni da će Vaše iskustvo u našem salonu biti nezaboravno!