Odiva u 5 koraka

Došao je dan kada Vam je dragi priredio romantičan gest i postavio pitanje koje ste želeli već neko vreme da čujete i odgovor je naravno bio - DA. Nakon te zajedničke euforije vreme je da se pripremite za bitan dan. Odiva će Vam sigurno pomoći u odabiru prave venčanice o kakvoj ste oduvek maštali. Da bismo Vam što više olakšali pretragu, napravili smo mali informativni kutak:

1. Pregledajte detaljno naš sajt.

U ponudi imamo najveći izbor najekskluzivnijih venčanica iz kolekcija kao što su Atelier Pronovias i Pronovias, Manuel Mota, San Patrick, White One. Uz pomoć raznih filtera na našem sajtu lako i sigurno ćete naći model koji bi odgovarao Vašoj građi tela i naravno stilu, više o tome pročitajte u Saveti i preporuke (link). Da biste odvojili omiljene modele stavite ih jednim klikom u folder Favorites. Sigurni smo da ste našli već nekoliko favorita i dobili ste jaku želju da ih probate, zar ne? Dolazite do našeg drugog koraka.

2. Zakažite termin.

Termin probe možete zakazati preko naseg web-site-a u Kontaktu, društvenih mreža Instagrama i FB, e-mailom i naravno putem telefona što vam toplo preporucujemo. Naše devojke će vam odgovoriti na sva moguća pitanja koja ćete postaviti kao i u dogovoru sa vama pronaći termin koji vama najviše odgovara. Termin probe se ne mora zakazati, možete jednostvano samo posetiti naše salone i sačekati na svoj red probe.

3. Prva proba.

Prva proba ili prva poseta našem salonu ne treba da vas čini nervoznima. Nama nije prvi put! Čeka vas mnogo različitih modela koje ćete probati i mnogo različitih mišljenja vaše porodice, prijateljica. Uživajte u tome! Termin probe je vreme samo za vas i vaše želje. Naše devojke iz ODIVE svakako će vam predložiti i modele na koje niste ni obratili pažnju i poslušajte ih. Pomoći će vam i pri izboru asesora kako bi vaš odraz u ogledalu bio kompletan. Ukoliko ste zakazali termin na prvoj probi sve će ići mnogo brže! Iz razgovora ili emaila koji ste nam poslali već znamo koji vas modeli interesuju i sve je spremno za vašu prvu probu! Ne ustručavajte se da probate koliko god želite modela. To je ipak potpuno novo iskustvo za vas. Biće potrebna bar još jedna ili dve probe da budete potpuno sigurni da ste pronašli svoju venčanicu iz snova.

4. Korekcija venčanice.

Ovo je jako važan korak za svaku buduću mladu. Od korekcije zavisi da li ćete vi blistati na dan vašeg venčanja. Pažljivo slušajte sve predloge našeg iskusnog krojačkog tima i učestvujte svojim željama i predlozima u finalnim odlukama oko dužine venčanice, slepa.. I da! Ne zaboravite cipele koje ćete nositi na venčanju - to određuje dužinu venčanice. Svakako će vam naše devojke prilikom zakazivanja termina korekcije naglasiti šta je potrebno da ponesete sa vama na prvu korekciju.

5. Preuzmite venčanicu.

Savetujemo vam da vi lično preuzmete svoju venčanicu! Još samo jedna poslednja proba da biste vi bili sigurni da je sve na svom mestu i kako ste želeli. Čak i da nešto nije kako treba, krojački tim koji je sve vreme radio sa vama tokom korekcija, popraviće ili izmeniti ono što želite u najkraćem mogućem roku. Dok popijete kafu sa nama sve će biti sređeno i možete preuzeti svoju venčanicu.


Drage naše dame, jedino Vam je preostalo da srećno i bezbrižno dočekate Vaš veliki dan!

Vaša ODIVA!