Venčanice o kojima svi pričaju nose etiketu Pronovias

Iako je pre nekoliko meseci premijerno predstavljena, nova kolekcija venčanica Pronovias za 2019. godinu već se nalazi u našem salonu. Iako smo željno iščekivali modele koje smo videli na reviji, jednako oduševljenje osetili smo dok smo jednu po jednu kristalnobelu venčanicu otpakivali i postavljali na vešalice kako bi svaka bila spremna da upozna mladu koja će je poneti kada dođe njen veliki dan.


Nova kolekcija došla nam je pravo iz Barselone, a pažljivim odabirom među bezbroj modela izdvojili smo one koji ističu ženstvenost, naglašavaju obline i svaku devojku već na prvoj probi pretvore u najlepšu mladu.
Modeli su sačinjeni od najkvalitenijih materijala, a detalji od čipke, perlica i vezova govore sami za sebe.Razmišljali smo o svima vama kada smo birali modele za naš salon, pa tako u Pronovias kolekciji možete naći jednostavne krojeve u minimalističkom stilu, one koji naglašavaju struk i bogati su materijalom u donjem delu, ali i one čiji srcoliki dekolte i detalji od čipke nikog ne ostavljaju ravnodušnim.
Dođite da zajedno odaberemo pravu venčanicu za vas. Ukoliko ste već sada nestrpljive, pregledajte detaljno našu galeriju, pa možemo da razmenimo utiske kada se budemo videli uživo u Odiva Weding Dresses salonu, dok u ogledalu gledamo kako vam stoji Pronovias venčanica.