Tri venčanice i dve mlade o kojima priča ceo svet!

Ovih dana svi pričaju o venčanicama, a kako i ne bi kada su ih ponele tri super poznate dame – Dženifer Lopez, Marija Franciska Nadal i Hejli Boldvin!

 

 

Vest koja je u nekoliko minuta obišla svet zapravo je bila tajna, a reč je o tajnom venčanju velikog tenisera Rafaela Nadala i njegove dugogodišnje izabranice Marije Franciske, koji su nakon 14 godina veze jedno drugom izrekli zavete. Venčanje je bilo zatvorenog tipa, pa su samo gosti s pozivnicama mogli da dođu, i to bez mobilnih telefona, kako vest ne bi procurila u javnost i kako bi ceo događaj bio intiman. Ali jedna fotografija se ipak pojavila na internetu i evo je pred vama. Gospođa Nadal je za svoj veliki dan odabrala venčanicu brenda Rosa Clara, koji se nalazi u našim salonima u nekoliko desetina različitih modela. Njen izbor bila je romantična, ali jednostavna venčanica, koja naglasila je njenu lepotu i poseban osmeh tog dana.

 

 

Druga mlada o kojoj se priča širom zemaljske kugle jeste Hejli Boldvin, manekenka, supruga Džastina Bibera, jednog od najpopularnijih pop pevača koga prate fanovi od malih nogu. Sada kada je odrastao, oženio se, i to ne jednom, nego dva puta istom devojkom. Oni su drugi put rekli svoje veliko „da“ pred prijateljima i rodbinom, a Hejli je blistala u venčanici od čipke. Fotografije koje vidite privukle su pažnju celog modnog i muzičkog sveta. Ukoliko vam se dopada venčanica koju nosi Hejli, zakažite svoj termin, mi već imamo na raspolaganju slične modele, koji vas sigurno neće ostaviti ravnodušnim.

 

 

 

Dženifer Lopez je u 50. godini potpuno zbunila svoje fanove širom sveta pojavivši se u raskošnoj venčanici sa dugačkim velom nasred ulice. No, iako se njeno venčanje sa novim izabranikom još uvek čeka, ovde je reč o nečemu drugom. Naime, Dženifer je za potrebe snimanja novog filma nosila venčanicu kao kostim za jednu scenu. Sudeći po komentarima na društvenim mrežama, svi se slažu da raskošna venčanica i veo na popularnoj pevačici i glumici izgledaju neverovatno, pa je iščekivanje do njene prave venčanice još veće.

 

 

Ako su vas poznate dame inspirisale, zakažite svoj termin probe venčanica i proverite kako vama stoje modeli slični onim koje su poznate dame ponele u velikom stilu. Čekamo vas s nestrpljenjem.

 

Vaša ODIVA