TRI veličanstvene svečane haljine

Svejedno je da li tražite svečanu haljinu kao drugu haljinu na svom venčanju ili želite da izgledate maksimalno elegantno kao kuma, deveruša ili gošća, pred vama su tri veličanstvene svečane haljine!

 

Čak i ako nije vaše venčanje, već ste kuma, deveruša ili gošća, u našoj bogatoj ponudi krije se savršena svečana haljina za vas! Odiva Wedding Dresses saloni u svojoj ponudi imaju elegantne haljine od najkvalitetnijih materijala različitih dužina i krojeva, a među njima se nalazi ona savršena, stvorena baš za vas!

 

Ako želite da pogledate sve modele iz naše ponude, dovoljno je da kliknete OVDE, a ovog meseca izdvajamo tri haljine za koje ste vi glasali! Naime, ova tri modela izazvala su najviše pažnje kod vas, pa ih s ponosom ističemo.

 

Pink Pearl je haljina u stilu grčke boginje, elegantno pada do poda, ali otkriva zavodljiva ramena i srcolikog je dekoltea. Posebnu pažnju privlače biseri i drugi dekorativni detalji koji daju elegantnu notu gornjem delu haljine.

 

Haljina Silver skrojena je tako da zavodljivo otkriva leđa, dok prednju stranu potpuno pokriva. Napravljena je od transparentnog tila s precizno raspoređenim dekorativnim aplikacijama koje podižu stepen elegancije na maksimum. Iako je do poda, izrez sa jedne strane otkriva nogu dok hodate.

Za ljubitelje kratkih venčanica predlažemo Lidia asimetričnu haljinu u puderastoj nijansi sa čipkom i šljokicama, a koja na decentan način ističe seksepil dame koja je nosi.

 

Kojoj dajete svoj glas?