NOVA KOLEKCIJA ZA 2020. VEĆ JE U NAŠEM SALONU

Nova kolekcija venčanica Pronovias, Atelier Pronovias, Ricca Sposa i Nicole Spose stigla je u naš salon, zavirite u galeriju i odmah otkrijte šta vas očekuje na zakazanoj probi!

Iz godine u godinu Pronovias pomera granice kada je reč o kvalitetu, kreativnosti, inovativnosti i venčanicama u koje se jednostavno zaljubite na prvi pogled. Ove godine smo s nestrpljenjem čekali da nova kolekcija za 2020. godinu stigne u naš salon. Baš kao što mališani čekaju Deda Mraza! I oduševljenje je bilo podjednako kao i kod klinaca kada su stigle vešalice i ekskluzivne kutije sa Pronovias natpisom, jer sa otvaranjem svake od njih raspoloženje i zaljubljenost svih nas samo rasli su iz minuta u minut. Zato s ponosom delimo sa vama prve utiske ovim redovima, a zatim i galerijom fotografija najnovijih ekskluzivnih modela venčanica.

 

 

 

Nova kolekcija inspirisana je ženstvenom siluetom koja zavodi, ali i iznenađuje istovremeno, pa su tako modeli od najkvalitetnijih materijala koje su dizajnirali talentovani umetnici stvoreni da zadovolje tradicionalne, moderne, smerne, romantične, ali i stilski najhrabrije mlade!

 

 

 

Znamo da slike govore više od reči, zato vas ostavljamo da uživate u galeriji modela nove kolekcije venčanica za 2020, koja vas već čeka u našem salonu.

Kada vam zaigra srce i rodi se ljubav na prvi pogled, ne morate dugo da zamišljate sebe u venčanici iz nove Pronovias kolekcije. Dovoljno je da sačuvate fotografiju, zakažete termin svoje prve probe i same se uverite kako novi modeli laskaju vašem telu… i već ste korak bliže oltaru!

 

 

 

Čekamo vas!

 

Vaša ODIVA