Naslednica ekskluzivnog brenda venčanica Pronovias udala se u veličanstvenom modelu

Pogledajte kako je Galbiela Palatchi izgledala na svom venčanju u posebnoj Pronovias venčanici koja se već nalazi u salonima ODIVA Wedding Dresses!

 

 

Vlasnik najpoznatijeg svetskog ekskluzivnog brenda venčanica Pronovias je Alberto Palatchi, a njegova najstarija ćerka i zvanična naslednica modne kuće za izradu venčanica zove se Gabriela. Naime, poznata ćerka mogla je da odabere kakvu god želi venčanicu za svoj veliki dan, od kakvog god materijala, kakav god da je zamislila kroj. Taj projekat trajao se mesecima, sve dok tim dizajnera i šnajdera nije stvorio onu kojoj je Gabriela rekla svoje veliko DA!

 

Tako je nastala venčanica Atelier Pronovias iz ekskluzivnog studija koja nosi naziv Rani.
Rani je model sirena kroja, a izrađena je od prelepe pamučne čipke. Ima srcoliki izrez dekoltea sa rukavićima koji padaju na ramena, dajući ovom modelu romantičan izgled. Ogrtač izrađen od tila sa cvetnim aplikacijama opciono se nosi. Ima šlep srednje dužine.

 

Poznata Gabriela udala se za turskog biznismena, a lokacija za njihovo venčanje bili su španski Pirineji, o čemu svedoče slike koje vidite.
Tokom venčanja mlada se presvukla u drugu svečanu haljinu brenda Pronovias, takođe od čipke.
Ovako je Atelier Pronovias Rani venčanica zasijala pred 400 gostiju koji su prisustvovali venčanju. Ukoliko sebe već možete da zamislite u njoj, veličanstvena venčanica Rani vas već čeka u našem salonu, sve što treba da uradite jeste da zakažete svoj termin probe.