Giovanna Alessandro venčanice konačno u Srbiji!

Ponosno delimo nove, lepe vesti sa vama i nestrpljivo čekamo da čujemo vaše reakcije! Givanna Alessandro je brend poznat širom sveta, a to potvrđuju Italijanke, Nemice, Francuskinje, Poljakinje, Ukrajinke, Ruskinje, Hrvatice, Amerikanke, kao i druge mlade iz mnogih zemalja, a sada čekamo i vašu potvrdu – brend je konačno u našem salonu i haljine čekaju da ih probate prvi put.


Giovanna Alessandro venčanice osvojile su srca devojaka širom planete baš kao što to biva kada se dogodi ljubav na prvi pogled, i to s razlogom! Naime, venčanice su izrađene od najkvalitetnijih materijala i vrlo pažljivo i promišljeno dizajnirane kako bi svaki šav bio na pravom mestu, a čipka stajala savršeno. One istovremeno prate sve svetske trendove, ispunjavaju tradicionalne kriterijume i laskaju svakoj ženskoj figuri koja ih ponese.


Giovanna Alessandro postoji od 2009. godine, a njihova najnovija kolekcija, koju modni znalci porede sa visokom modom, rezultat je dugogodišnjeg iskustva u kojem dominira beskompromisni kvalitet u svakom smislu te reči. Bogata čipka, savršen dekolte, trodimenzionalni floralni motivi, naglašen struk, diskretne perlice i biseri, vešto skrojeni modeli koji naglašavaju ženstvenost samo su neki od atributa nove kolekcije Giovanna Alessandro.
Znamo da slike govore više od reči, zato zavirite u galeriju i odaberite model za vaš veliki dan. S nestrpljenjem vas čekamo u našim ODIVA Wedding Dresses salonima da zajedno pronađemo pravi model Giovanna Alessandro venčanice za vas!