Giovanna Alessandro – italijanska visoka moda među venčanicama

Ako vas inspiriše visoka moda ili Italija, venčanice sa potpisom Giovanna Alessandro stvorene su baš za vas!

 

Kao što je poznato da je visoka moda sinonim za modele sačinjene od najkvalitetnijih materijala i da su potrebni sati i sati dok svaki detalj ručne izrade ne bude na svom mestu, tako je svetski poznati brend Giovanna Alessandro jedan od poznatih proizvođača venčanica za koje se vezuju baš ovi epiteti. Venčanice sa etiketom Giovanna Alessandro ispunjavaju očekivanja svake mlade koja želi da izgleda posebno na dan svog venčanja, a to ne kažemo samo mi – to kažu mlade širom sveta.

 

 

Evo šta se krije iza imena Giovanna Alessandro. Naime, sam naziv brenda nastao je od dva imena supružnika u ljubavi Giovanna i Alessandro, koji udruženim snagama stvaraju venčanice. Svaki model protkan je ljubavlju, inspiracijom koja dolazi od visoke mode, najnovijim modnim trendovima i italijanskim šarmom, kome se njih dvoje oduvek dive. Kada smo ih pitali da opišu svoje kreacije, rekli su nam tri ključne reči koje karakterišu njihov brend, a to su: ženstvenost, elegancija i romantika. A sve to se, složićete se, vidi čim ugledate neku od venčanica brenda Giovanna Alessandro.

 

 

Otkad su se prvi put predstavili svetu pre tačno deset godina, zaljubljenost i oduševljenje koje izazivaju širom sveta ne jenjava, a tako i njihov dizajnerski tim raste iz godine u godinu sa svakim DA koje mlade izgovore kada se prvi put vide u ogledalu u njihovoj venčanici. Upoznajte svoj novi izgled inspirisan visokom modom tako što ćete zakazati svoj termin probe jer venčanice Giovanna Alessandro vas već čekaju u našem salonu!