10 poznatih mlada koje su nosile veo na venčanju

Pre nego što odaberete veo koji će dodatno ukrasiti vašu venčanicu i učiniti da se osećate kao mlada, predlažemo da pogledate kakve velove su pre vas nosile poznate dame!

Mladalački veo je odevni predmet namenjen pokrivanju lica ili glave ili nekog predmeta od velikog značaja. U raznim delovima sveta nosio se iz različitih razloga, pa je tako negde bio obavezan jer se smatralo da on čuva mladinu lepotu do momenta dok se ne pokaže svetu koliko je lepa i mlada. Na drugom delu sveta bio je nezaobilazan predmet jer se smatralo da on čuva dušu mlade i da je njen izabranik bira zbog njene unutrašnje, a ne spoljašnje lepote.

 

Skidanje vela je poseban čin koji pokazuje da od tog trenutka ona pripada čoveku svog života i otkriva mu se potpuno onakva kakva jeste.

 

Uzimajući ove činjenice u obzir, predlažemo da veo nikako ne zaobilazite. Pogotovo zato što je venčanje jedinstvena prilika da ga ponesete jednom u životu. Zato smo pripremili galeriju sa poznatim damama koje su nosile veo na svom venčanju, kako biste se inspirisali, a zatim pronašli onaj pravi koji će na najlepši način nadograditi vaš izgled na venčanju i učiniti da budete mlada koja se pamti i nakon venčanja!

 

Uživajte u fotografijama!

 

  1. Kejt Mos
  2. Grejs Keli
  3. Dženifer Lopez
  4. Odri Hepbern
  5. Kejt Midlton
  6. Megan Markl
  7. Princeza Dajana
  8. Pipa Midlton
  9. Nikol Kidman
  10. Bjanka Džeger