Top lista venčanica za jul 2019.

Ne dajte da vas visoke temperature ometaju u odabiru venčanice! Pronađite svog favorita na našoj top listi i zakažite svoju prvu probu jer idealna venčanica vas već čeka kod nas!

 

Kao i ranijih meseci, na šta ste verujemo već navikli, izdvajamo deset modela iz bogate ponude Odiva Wedding Dresses, koja broji nekoliko stotina različitih modela. Da nije lako napraviti izbor od deset modela, znamo da nam verujete, jer potraga za pravom venčanicom u moru modela nije nimalo lak zadatak, a to zna svaka mlada. Zato smo tu da vam taj proces olakšamo i učinimo da uživate u svakom trenutku potrage.

Prvi korak jeste da pogledate našu online listu od deset venčanica koje smo izdvojili ovog meseca, pa kada pronađete onu od koje vam srce zaigra, zakažite svoj termin probe, a mi ćemo vam pripremiti nekoliko modela sličnog kroja i materijala kako biste pronašli onu koja je prava, onu koja vam stoji kao salivena, baš onu kojoj ćete odmah reći DA! Zato što znamo koliko vam je važno da venčanica o kojoj sanjate bude baš onakva kakvu ste zamislili, potrudićemo se da tragamo zajedno sa vama dok ne budemo sigurni da ste zadovoljni, kada sa osmehom na licu izađete iz našeg salona.

Vraćamo se na prvi korak, vreme je za julsku TOP 10 listu venčanica koje izdvajamo iz ponude za ovaj mesec. Uživajte, drage buduće mlade!