TOP lista venčanica za avgust 2020.

Lista od 10 najlepših modela venčanica za avgust 2020. godine po izboru tima ODIVA Wedding Dresses salona je pred vama! Zavirite u veličanstven svet venčanica!

 

Okolnosti oko nas menjaju se iz dana u dan, pa verujemo da vam nije nimalo lako da organizujete svoje venčanje iz snova baš onako kako ste planirali. No, bez obzira na to, znamo da ima mnogo vas koji ne dozvoljavaju da okolnosti utiču na njihove važne životne planove, kao što je venčanje, te biramo ovu priliku da vam čestitamo na tome! Svaka čast! Inspiriše nas vaša upornost i prilagođavanje situaciji.

 

Možda ste planirali veliko venčanje, a sada morate da suzite krug na najdraže ljude, pa uživate u tome da, iako je slavlje manje, proslava i ugođaj budu na maksimalnom nivou. Možda ste planirali da putujete u egzotične krajeve na medeni mesec, ali je vaše putovanje odloženo, pa birate najlepše oaze u Srbiji koje kriju posebnu čaroliju. Još jednom vam čestitamo i na tome! Vi ste naša inspiracija da iz dana u dan budemo što bolji, radimo što više kako bismo bili zadovoljni kada vas vidimo nasmejane kako izlazite iz našeg salona.

 

Bez obzira na to što su se vaši planovi za venčanje manje ili više promenili, znamo da oko jedne stvari ne pravite kompromis, a to je venčanica! Zato smo se potrudili da vam potragu za savršenom venčanicom malo ubrzamo, ako je to moguće. Napravili smo top listu od 10 venčanica po našem izboru i izdvajamo ih iz naše bogate ponude od nekoliko stotina modela. Opredelili smo se za različite modele, brendove i materijale kako bismo obuhvatili sve stilove.

 

Kada pregledate našu top listu i otkrijete da se na njoj nalazi ona prava, vaše je samo da zakažete svoj termin probe i uživate u ogledanju u naših salona. A ukoliko se među ovim venčanicama nalazi neka koja vam se dopada stilski, ali želeli biste da probate nekoliko sličnih modela dok ne nađete onaj savršen po vašim željama i snovima, nema problema! Slični modeli vas već čekaju u našim salonima!

 

Pre nego što zakoračite u našu galeriju u nastavku, podsećamo vas da je ODIVA Wedding Dresses napravila jedinstvenu kolekciju posvećenu svim lekarima i medicinskim sestrama koji se bore protiv pandemije Covid-19, a naša zahvalnica je besplatno iznajmljivanje venčanice po izboru iz kolekcije Heroine. Ukoliko ste vi jedna od heroina, s nestrpljenjem vas očekujemo kako bismo vam našim malim doprinosom zahvalili za sve što radite za nas. Ako poznajete neku heroinu koja ove godine planira venčanje, prosledite joj link naše kolekcije Heroine kako bi mogla da odabere svoju venčanicu iz snova!

 

Vreme je da fotografije govore više od reči, zato odmah prelazimo na top listu venčanica za avgust. Uživajte!