Top lista venčanica za jun 2020.

U potrazi ste za idealnom venčanicom koja će učiniti da na svom venčanju zasijate kao nikada do sada? Predlažemo da pogledate Odiva Wedding Dresses top listu za jun, jer možda je baš ovde ona prava!

Kao što ste već navikli, svakog meseca pravimo TOP listu od 10 venčanica koje izdvajamo iz naše bogate ponude od nekoliko stotina venčanica. Iako smo pauzirali neko vreme, iskoristili smo ga na najbolji mogući način – tako što smo napravili posebnu Heroina kolekciju za sve lekarke i medicinske sestre koje su se hrabro borile za svaki ljudski život u vreme pandemije. Naše hvala od srca znači poklon – GRATIS najam venčanica po vašem izboru iz naše posebne, Heroina kolekcije. Ukoliko ste jedna od heroina, predlažemo da odmah potražite svoju venčanicu iz snova OVDE, a mi vam sa velikim zadovoljstvom poklanjamo najam venčanice.

 

Pozivamo sve mlade da heroini koju uskoro očekuje venčanje, ukoliko takvu poznaju u svom okruženju, prenesu naš poziv da joj se na obostrano zadovoljstvo zahvalimo.

 

Srećom, pandemija je sada iza nas i ukoliko ste na našoj stranici, preostaje nam da vam najpre kažemo – čestitamo od srca na veridbi! A zatim – pred vama je top lista od 10 različitih venčanica koje izdvajamo za jun mesec 2020. godine. Odaberite jednu ili dve koje su vam zapale za oko i zakažite svoj termin probe, kako biste što pre znali kako vam stoji venčanica sa naše liste koja vam se dopada.

 

Ukoliko se na ovoj listi nalazi neka koja vam se dopada, a želeli biste da probate više njoj sličnih modela, ne brinite – na vešalicama u Odiva Wedding Dresses salonima već vas čeka nekoliko stotina modela različitih venčanica. Uživajte u našem TOP 10 izboru za jun 2020.