Top 5 filmova o venčanjima

Verujemo da nestrpljivo iščekujete svoj veliki dan, da tražite inspiraciju u magazinima, slikama na internetu i razmenjujete iskustva sa drugim mladama. Predlažemo vam da napravite pauzu i odmorite se na par sati uz film koji prati vašu tematiku ovih dana. Neki sa naše liste će vas nasmejati, neki vam rasplamsati maštu, dok će vas neki naterati da se zamislite. Odaberite jedan ili svih pet!

Runaway Bride (Odbegla mlada)

Možda niste razmišljali da nosite patike na venčanju, ali Džulija Roberts ima svoje razloge zašto ih je spojila sa venčanicom.

My Big Fat Greek Wedding (Moja velika, mrsna, pravoslavna svadba)

Zavalite se u fotelju i smejte se do mile volje, jer velika familija i gomila običaja su uvek zabavna stavka koju uzimate u obzir kada pravite listu svojih gostiju za venčanje. Možda ipak skratite svoj spisak.

Made of Honor (Počasna deveruša)

Ko kaže da to mora da bude vaša najbolja drugarica, ako imate prijatelja, ovaj film je pravi izbor za vas.

Bridesmaids (Deveruše)

Ukoliko niste smislili ko će biti vaše deveruše, da li će imati iste ili slične haljine i koje će boje biti, onda nema dileme da li treba da odgledate ovaj film, koji će žene najbolje razumeti.

The Wedding Planner  (Organizator venčanja)

Romantična komedija sa muzičkom zvezdom u glavnoj ulozi nasmejaće vas dok vas istovremeno sprovodi kroz sve stavke koje morate da prođete ukoliko sami organizujete venčanje.