Savršena venčanica za mlade u drugom stanju

Drage mlade, možda je vaše venčanje samo malo odloženo, ali život nije odložen, što je najlepša stvar! Već znamo da su neke od vas u međuvremenu podelile sa nama radosne vesti o prinovi i sada tragaju za novom venčanicom, a mi se radosno pridružujemo potrazi!

Trenutna situacija, kada su odložena venčanja i kad provodimo vreme kod svojih kuća, ima i svoje lepe strane, a najlepša jeste upravo vest da je buduća mlada u drugom stanju! Neke su nam se već javile i otkazale svoje već odabrane i rezervisane modele venčanica i odabrale nove modele koje će kao trudne mlade laskavo poneti kada dođe dan venčanja.

 

 

Ukoliko ste jedna od tih srećnica, a i ukoliko niste, predlažemo da pogledate naš bogat izbor venčanica koje mogu poneti trudnice, ali i plus size dame. Jer nikad se ne zna, možda vas kraj ovog stanja iznenadi drugim stanjem.

Veličanstveni modeli od najkvalitetnijih materijala, pažljivo skrojeni da prikažu najlepše na ženama u svim veličinama, oblicima i stanjima pripadaju jednoj od naših omiljenih kolekcija. Ekskluzivni svetski poznati brendovi i njihovi dizajneri potrudili su se da svaka od vas izgleda kao iz bajke, zato vas pozivamo da uživate u ponudi modela i odaberete onaj od koga vam srce zaigra, a još više da uživate u svakom danu svog drugog stanja!

 

 

Čestitamo od srca!
Vaša ODIVA