Najveći izbor venčanica na jednom mestu!

Otvaramo vrata Odiva Wedding Dresses salona, zavirite u čaroban svet venčanica od kojih zastaje dah, možda se baš među nekoliko stotina različitih modela nalazi ona prava o kojoj sanjate

 

Ukoliko još niste zakoračile u naš salon i zakazale svoju probu venčanice, želimo da vam otkrijemo svet u kom pažljivo čuvamo ekskluzivne venčanice, dizajniramo, šijemo, krojimo i uživamo dok upoznajemo nove mlade. Naša želja je da svakoj od vas pronađemo venčanicu koja će vas učiniti srećnom, koja će laskati vašoj figuri, koja će zadiviti vaše goste, a pre svega vašeg mladoženju.

Svaki detalj u našem salonu u Beogradu, kao i u Požegi, osmišljen je sa idejom da se stvori prijatna atmosfera u kojoj ćete se osetiti posebni i pre venčanja. Mlade i same to potvrđuju, kada prvi put dođu kod nas, a to je da smo uspeli da stvorimo magično mesto za čuvanje venčanica, a naše ljubazno osoblje na raspolaganju vam je kako bi u ekskluzivnom enterijeru vaše iskustvo odabira venčanice bilo potpuno nezaboravno.

 

Pre osamnaest godina prva devojka koja je ušla u salon ODIVA Wedding Dresses izašla je nasmejana kao srećna i zadovoljna mlada. To je ono što nas neprestano inspiriše da se unapređujemo, da svakodnevno tragamo za najlepšim modelima širom sveta i donosimo ih u naš salon da čekaju svoju pravu mladu. Mi neprestano osluškujemo tržište venčanica i postavljamo nove standarde, uvodimo inovacije ili jednostavno stvaramo unikatne venčanice o kojima mlade sanjaju od detinjstva. Rezultat našeg rada je galerija fotografija i tople reči zahvalnih mlada koje su sa osmehom izgovorile DA u ODIVA Wedding Dresses venčanici.

Zato što znamo koliko je važno da vaša venčanica iz snova postane stvarnost, radimo sve da to ostvarimo. Izrađujemo venčanice po meri svakog vašeg milimetra i želji svakog detalja. Nabavili smo najrazličitije materijale – od čipke i satena, preko muslina i organdina, pa sve do tila, i okupili krojačice sa iskustvom, koje od svake želje stvore idealnu haljinu!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zakažite svoj termin probe, s nestrpljenjem vas iščekujemo.

Vaša ODIVA