Najpopularnije frizure za mlade u 2019

Ne morate sate i sate da provodite na internetu u potrazi za idealnom frizurom koja će se slagati sa šminkom i venčanicom na dan venčanja. Mi smo analizirali trendove iz sveta lepote za godinu pred nama i izdvojili top pet frizura koje će nositi mlade širom sveta, a modni i beauty znalci su potvrdili naš izbor.

 

Kraljevska punđa

Ova klasična frizura koju su nosile princeze i kraljice od davnina danas dobija savremenu formu. Naime, sve što treba da uradite jeste da dodate bele cvetove, ukosnice sa štrasom ili biserima i možete da krenete ka oltaru. Savršeno ide uz elegantnu venčanicu sa bogatim detaljima od čipke i dugačak veo.

 

Divlji talasi

Ukoliko je vaše venčanje u letnjim mesecima, ovo je idealan izbor frizure bilo da se venčavate bosi na plaži ili u nekoj bašti punoj zelenila u gradu. Talasi koji padaju i uokviruju vam lice samo će naglasiti vašu prirodnu lepotu.

 

Nova pletenica

Riblja kost ili pletenica jeste možda oblik koji se vezuje za folklor i tradiciju, ali ne isključivo samo za narodu nošnju. Venčanica, šminka i pletenica u savremenom izvođenju daju potpuno nov utisak. Na vama je samo da se odlučite za jednu od dve ponuđene varijante.

 

Pola-pola

Ako ne možete da se odlučite između punđe i potpuno puštene kose, onda je ovo pravi izbor za vas. Ova frizura stoji gotovo svakoj ženi jer ostavlja utisak spontanosti, a pokupljena kosa sa lica unazad samo dodatno skreće pažnju ka licu.

 

Niski rep

Jednako elegantan kao niska punđa, niski rep se probio do vrha liste. Začešljana i zategnuta kosa unazad akcentuje šminku, a ravna kosa dodatno ističe eleganciju. Ukoliko se odlučite za niski rep sa talasima, smekšaćete stroge forme i dobiti romantičniju notu.