Najbolji Instagram profili o venčanjima za inspiraciju

Ukoliko ste već rekli čuveno HOĆU, vašu pažnju sada privlači sve vezano za venčanja. Tragate za inspiracijom na internetu, u magazinima, razgovorima, putovanjima, ali i na društvenim mrežama koje skrolujete svakodnevno. Zato smo pregledali sve Instagram profile i napravili selekciju onih koje morate zapratiti ukoliko želite svakodnevnu dozu inspiracije za vaše venčanje.

 

@brides

Kao što abeceda počinje sa A, tako vi kao buduća mlada treba da počnete od ovog Instagram profila.

 

View this post on Instagram

 

Today and every day, we’re thankful for love. 💕 Happy Thanksgiving! 🦃 | 📸: @thefoxes

A post shared by BRIDES Magazine (@brides) on


@putnamflowers

Zato što želimo da vaša ljubav cveta, poklanjamo vam buket cvetne čarolije kroz ovaj profil, koji će vas inspirisati mirisnom dekoracijom za venčanje.

 

View this post on Instagram

 

A dash of red! New work for @harpersbazaarus with @larajadephotography @carrielauren x @jennarosenstein 💋✨

A post shared by Putnam & Putnam (@putnamflowers) on

 

@hitcheduk

Sve za taj važan dan – od vereničkog prstenja, preko venčanice, lokacije za venčanje i medeni mesec, pa do bidermajera – nalazi se na slikama koje bezbroj mlada širom sveta neprestano lajkuje na ovom profilu.


@papergraceuk

Tipografija, pozivnice i dekorativni detalji za aranžiranje stola za vaše zvanice nalazi se na ovom profilu.


@youyourwedding

Instagram profil iza koga stoji vodeći britanski magazin za venčanja obavezna je stanica na netu koja daje nepregledne inspirativne primere, ali i veoma korisne savete.


@rileyandgrey

Dizajnerski komadi, neobična dekoracija, alternativne venčanice jesu dodatak na postojeći repertoar o venčanjima koji će vam dati sveže ideje i rasplamsati maštu kako bi vaš dan bio potpuno originalan.


@jennaraecakes

Najslađi Instagram profil od koga vam već na prvi pogled kreće voda na usta jeste onaj koji se bavi svadbenim tortama – zato bez dvoumljenja predlažemo da sate provedete u ovoj internet poslastičarnici koju vode dve sestre.


@rachelsimpsonshoes

Vlasnica profila je dizajnerka cipela iz Britanije, njeni modeli prave se ručno u Španiji, ali nije važno da nosite njen potpis već da vas bezbroj modela inspiriše dok se ne odlučite za cipele u kojima ćete zakoračiti u bračne vode.


@the_lane

Dobra fotografija, minimalizam i perfektni detalji jesu ono što nas je odmah privuklo, a konstantan kvalitet nas je zadržao satima na ovoj adresi.

 

View this post on Instagram

 

Finally signing off for 2018! What a year it’s been… one of unbelievable change, growth, creativity, passion, challenges and everything in between! A new online magazine and directory launched, campaigns brought to life for incredible clients we’re so grateful to work with, jewelry stores launched, new creatives who joined our team, and editorials like this one in New Mexico with @pia & @jenniferstenglein filled with travel experiences and wildly inspiring moments that we’ll never forget. . Thanks to everyone who has shared a little snippet of our journey this year, and to the amazing clients, & creatives we got to work with.✨✨⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Wishing everyone a beautiful Christmas and happy new year! X

A post shared by The Lane (@the_lane) on


@thevenuereport

Otputujte na medeni mesec i pre nego što on počne! Karta se dobija klikom na follow na ovom profilu.