Inspirišite se frizurama poznatih dama

Ukoliko ste rešili najvažniju stavku za vaš veliki dan, a podrazumeva se da pričamo o venčanici, vreme je da razmilite o sporednim a važnim stavkama kao što su aksesoar, šminka i, naravno, frizura. Možda nemate ideju šta biste s kosom za venčanje, ali ne brinite, zato smo mi tu da vas inspirišemo. Pronašli smo fotografije poznatih dama čija se venčanja i danas prepričavaju, pa nije naodmet da pregledate galeriju jer možda baš ovde pronađete frizuru koja savršeno pristaje vašem stilu.

 

Grejs Keli, 1956. Bezvremena elegancija graciozne Grejs inspiriše i danas mlade širom sveta.

 

Kira Najtli, 2013. Ko kaže da venčanje mora da bude uštogljeno? Pogledajte kako Kira ima opuštenu venčanicu, sako a la Chanel, jug Francuske kao lokaciju za venčanje i vrlo jednostavnu frizuru.

 

Megan Markl, 2018. Kraljevsko venčanje zahteva kraljevski nisku punđu i adekvatnu tijaru koja liči na krunu – sa mnogo šljokica.

 

Kejt Mos, 2011. Top-model i ikona stila za svoje venčanje odabrala je blage talase koji prirodno padaju. Ništa komplikovano, a ipak utisak mlade ne izostaje.

 

Solanž Nouls, 2014. Sestra čuvene Bijonse jedna je od srećnica koje imaju prirodne sitne kovrdže i sve što treba da uradi jeste da pronađe frizera koji će ih savršeno oblikovati tako da čine okvir lica i naglase njenu prirodu lepotu.

 

Odri Hepbern, 1954. Zapamtite ovaj stajling od glave do pete jer ova venčanica se već decenijama kopira i o njoj se priča, a isto važi i za make-up i za dečačku frizuru sa šiškama i ružama.

 

Kejt Midlton, 2011. Još jedno kraljevsko venčanje nalazi se na našem spisku jer Kejt za svoje venčanje odabrala idealnu frizuru. Kosa je pokupljena tako da otkriva lice i puštena tako da ostavlja neposredan utisak – 2 u 1.

 

Popi Delevinj, 2014. Britansko venčanje Popi i Džjmsa ispratili su svi mediji, a poznata manekenka i glumica odlučila se za talase u stilu starog Holivuda i razdeljak sa strane.