Idealan par

U našim salonima ODIVA Wedding Dresses imamo bezbroj venčanica, najrazličitijih krojeva od najkvalitetnijih materijala. Svaki od tih krojeva je jedinstven kada ga buduća mlada proba i dobija potpuno novo lice zahvaljujući kroju koji prati telo buduće mlade. Znamo da je potraga za savršenom venčanicom poseban period u životu svake žene, zato smo napravili pravi tim ljubaznog osoblja koji će vam pomoći na tom putu kada zakažete svoj termin.

Kada kažete DA venčanici, pola posla je gotovo. Tada možete da se posvetite detaljima koji će istaći vaš stil, ali ono što nikako ne smete da zaboravite jeste ono što se krije ispod haljine. Govorimo o pravom donjem vešu koji će ostati nevidljiv ispod venčanice, ali zahvaljujući njemu ona će stajati kao salivena. Zato obratite pažnju na naš mali vodič za idealan spoj venčanice i donjeg veša.

 

Akcenat na leđima

Krojevi sa otvorenim leđima ili modeli koji su transparentni u ovom delu i prekriveni tilom ili čipkom najbolje se slažu sa grudnjacima bez bretela i silikonskom trakom na leđima koja ostaje nevidljiva.

 

Minijaturan struk

Još od davnina je uzan struk sinonim za ženstvenost, zato venčanica ovakve forme zahteva korset u obliku donjeg veša koji će, ukoliko se dobro zategne, za koji centimetar pojačati efekat uzane figure.

 

Na preklop

Nije vam neophodan dubok dekolte da biste istakli gornji deo tela, dovoljno je da se odlučite za ovakav model venčanice, ali u tom slučaju predlažemo snažnu podršku sa push-up efektom.

 

Sirena venčanica

Kada je akcenat na srednjem delu tela, gde kukovi moraju biti nešto uži, izbor je na vešu koji će kao steznik sve držati na svom mestu.

 

Naglašen dekolte

Duboki dekolte nije nikakav problem ako imate pravu podlogu ispod haljine, zato predlažemo donji veš koji će vam dati dodatnu sigurnost i udobnost tako da ne morate da razmišljate da će vam deo haljine pobeći dok đuskate.