Druga haljina na venčanju

Druga haljina na venčanju možda nije u prvom planu kao venčanica, ali definitvno zaslužuje jednaku pažnju prilikom izbora

 

Neke mlade se zaljube i svoju venčanicu, što potpuno razumemo i ne razmišljaju o drugoj opciji, dok veliki broj mlada ipak želi da se nakon određenog vremena presvuče u drugu haljinu – zato smo tu da vam damo neke smernice koje će vam pomoći u odabiru druge haljine. Ono što je važno jeste da druga haljina ne sme da zaseni pravu venčanicu, kao i da bi bilo poželjno da bude udobna jer ćete do kasno u noć želeti da igrate sa svojim gostima. Važno je da i kada se presvučete svi znaju da ste mlada, da vam haljina dobro stoji i laska vašem telu. Pripremili smo tri ključna stila koja biraju mlade, a na vama je da se odlučite u kom pravcu će ići vaša druga haljina na venčanju.

 

 

Venčanica jednostavnog kroja

 

Druga haljina može biti takođe bela, do poda, kao i venčanica. Razlika u odnosu na glavnu venčanicu jeste da je ona obično jednostavnijeg kroja u odnosu na raskošnu venčanicu, ali ako nas pitate, to uopšte ne mora da bude pravilo. Birajte srcem – kao što ste odabrali prvu venčanicu, tako predlažemo da izaberete i drugu. Koja od ovih je vaš favorit?

 

Kratka venčanica

 

Vrlo često se mlade odlučuju za venčanicu koja nije do poda kako bi mogle slobodnije da se kreću i igraju koliko im srce želi, zato je kratka venčanica vrlo često izbor druge haljine. Ovo su modeli koje možete pronaći kod nas u salonima.

 

Svečana haljina

 

Vaša druga haljina ne mora biti venčanica, niti je pravilo da ona bude bela, to može biti jednako elegantna haljina u nekoj drugoj boji koja će naglasiti vašu ženstvenost i ostaviti utisak na sve goste. Celu kolekciju ODIVA svečanih haljina pogledajte ovde, a ovo su samo neke od njih.