Da li želiš da se udaš za mene?

Možda jeste uobičajno da muškarac postavi čuveno pitanje, ali vremena se menjaju i to dokazuje sve više žena koje su upravo Da li želiš da se venčamo? pitale svog izabranika. Zato je ovaj tekst za muškarce, ali i za devojke, buduće mlade i mladoženje.

Naime, ukoliko zamišljate romantičnu scenu kao iz filma u kome vi igrate glavnu ulogu, tu smo da vam pomognemo, bar kada je lokacija u pitanju. Ovo su mesta na svetu koja su najviše puta čula da DA, zato vam predlažemo da svoju intimnu prosidbu izvedete na nekom od njih.

 

Julijin balkon u Veroni

Najzaljubljeniji književni par Romeo i Julija su jedan povod, a romantična Italija drugi da baš ispod Julijinog balkona postavite glavno pitanje. Nakon toga možete katancem da zaključate svoju ljubav kako verovanje nalaže ili da na zidu ispišete svoja imena koja će večno biti urezana, i to u dvorištu Julijine kuće.


Ajfelov toranj

Pariz je uvek dobra ideja kada želite da provedete nekoliko romantičnih dana za vikend, odete u Francusku na medeni mesec ili ako planirate da kleknete na jedno kolekno i postavite čuveno pitanje. Ukoliko je iza vas Ajfelov toranj, uspešna fotografija za Instagram je zagarantovana.


Litice Moher u Irskoj

Prirodne lepote su neprevaziđen elemen oduševljenja, a u ovom slučaju igraju pravu ulogu. Zato vam predlažemo pogled od koga zastaje dah koji se nalazi u Irskoj. Slika govori više od reči!


Venecijanski kanali, Italija

Ako ste nekada bili u Veneciji onda znate da ne moramo da objašnjavamo ovu destinaciju jer je ona sama po sebi prava pozornica za scenu prosidbe. No, predlažemo da odete korak dalje i opredelite se za vožnju gondolom kada postavljate čuveno pitanje.


Havaji

Havajska obala je siguran izbor i u to nema sumnje! Dovoljno je da pogledate fotografiju i već ćete čuti kako vaša druga polovina izgovara DA!


Golden Gejt most u Kaliforniji

Ukoliko se ne plašite visine, predlažemo vam most koji nikoga ne ostavlja razvnodušnim. Sve što vam treba je da sačekate da stignete do crvenog mosta u San Francisku, u Kaliforniji i odlučite da svoje pitanje postavite na postu ili ipak na obali.


Kapadakcja, Turska

Da li ste znali da se možete vratiti nekoliko decenija unazad i voziti se u korpi velikog balona koji leti iznad regije Kapadakija u Turskoj? Ovo je avantura koju ćete pamtiti koliko i čuveni trenutak kada ste čuli ili postavili veliko pitanje.

Vaše životno putovanje udvoje počinje od onog trenutka kada na pitanje Da li želiš da se udaš za mene? sledi odgovor Da! To je trenutak koji ćete oboje pamtiti do kraja života i svejedno je da li ste se odlučili za neko od mesta sa naše liste koje će bidi deo vaše scenografije ili ste to ipak obavili u tolini svoga doma. U svakom slučaju držimo vam palčeve!