Da li ste kraljevska mlada ili holivudska diva?

Naša najekskluzivnija kolekcija Atelier Pronovis postavlja pitanje da li zamišljate sebe kao mladu na kraljevskom venčanju ili kao divu holivudskog filma. Otkrijte i same glasanjem

 

Sa oduševljenjem smo otvarali specijalnu, dragocenu pošiljku sa dve ekskluzivne venčanice iz najnovije kolekcije Atelier Pronovias. Obe su sačinjene od najkvalitetnijih materijala, dizajnirane do savršenstva i izrađene nakon desetina sati rada. No, ljubav na prvi pogled prema jednoj ili drugoj otkriva da li ćete biti kraljica na svom venčanju ili diva iz Holivuda.

Dobro pogledajte obe i dajte odgovor čim se opredelite. U oba slučaja jedno je sigurno, izgledaćete kao milion dolara i niko neće moći da skine pogled sa vas!

 

Kraljevska mlada u Space venčanici

 

Ekstravagantna Space venčanica A-kroja izrađena je od najfinijeg mikada sa dubokim V-izrezom, koji na diskretan ali visokoelegantan način otkriva dekolte. Uzani korset ističe savršeno liniju struka, a puf-rukavi daju dinamičnu notu. Venčanica od struka pada fantastično zahvaljujući kvalitetnom materijalu, a dugačak šlep zaokružuje bajkovitu stilsku priču.

 

 

 

 

 

 

Holivuska diva u Orbit venčanici

 

Holivuski talasi u kosi, crveni karmin, Orbit venčanica i spremni ste za crveni tepih, da zaigrate glavnu ulogu u filmu ili na svom venčanju. Orbit je venčanica sirena kroja sa V-izrezom, izrađena od najkvalitetnijeg krepa. Venčanica na najbolji način laska ženstvenoj figuri mlade naglašavajući linije tela, a 3D mašna i dugačak šlep su tu za potpuni efekat dive.

 

 

 

 

 

Kojoj venčanici dajete svoj glas?