Boginja je nova kolekcija venčanica koja nosi opravdan naziv

Nova kolekcija koja dolazi iz ekskluzivne kuće venčanica Pronovias nosi naziv Boginja i već na prvi pogled jasno je da je naziv opravdan. Predstavljamo vam nove veličanstvene modele venčanica!

Gotovo svaka mlada na bilo kojoj tački planete zna za Pronovias venčanice i zamišlja sebe u nekom modelu iz njihovog kataloga. Ovaj španski brend ima preko 150 prodavnica širom sveta, a već godinama opravdava svoj status vodećeg na tržištu kroz dve kolekcije: Pronovias i Atelier Pronovias. Njihovi dizajneri i krojači nenadmašivi su u veštini transformisanja najfinijih materijala u venčanice. Zahvaljujući upečatljivom dizajnu i savršenom kroju koji laska mladama, o Pronovias venčanicama priča se i nakon venčanja.

 

Taman kada smo mislili da se ne možemo više iznenaditi novitetima koji nam stižu iz Pronoviasa, ponovo su nas demantovali. Naime, nova kolekcija od svega nekoliko venčanica nosi naziv Boginja. Inspirisani bezvremenim stilom, sofisticiranošću i apsolutnom elegancijom koja ne zna za vremenske okvire stvorili su kolekciju koja ostavlja bez daha. Najkvalitetniji materijali i sati rada utrošeni su za svaki njihov model.

 

Iako smo bili potpuno oduševljeni fotografijama kada smo prvi put ugledali ove modele, ništa manje nismo ostali ravnodušni kada su venčanice stigle u naše salone.

Osećajte se i izgledajte kao boginja već na prvoj probi venčanice u novim Pronovias modelima, koji nijednog gosta na vašem venčanju neće ostaviti ravnodušnim!